investice.cz /Zlato
Vaše investiční příležitosti

Zlato respektuje každý

Univerzální platidlo, které uchovává svou hodnotu v průběhu historie, napříč kontinenty, nehledě na pohlaví, věk nebo názor. Je hmatatelným ztělesněním vaší finanční svobody.

Investiční zlato - unikátní zlaté slitky, kolekce a cihly

Možností investování do zlata je více. Tyto se nám časem velmi osvědčily. Obchodujeme s certifikovanými raženými a litými slitky prémiové švýcarské rafinérie drahých kovů PAMP, což nám umožňuje přinášet investorům nové projekty i produkty pro diverzifikaci jejich portfolií. Patříme mezi přední české distributory této komodity.

Vy víte proč, my víme jak.

Jednorázový nákup

Investiční
zlato

Postupné ukládání

Ukládání
do zlata

Speciální edice

Multigram+25

Speciální edice

Lunární
série

Limitovaná série

Zlatá sluneční
soustava

Limitovaná série

Zlaté SMART
mince

Speciální edice

Základní kolekce
zlatého investora

Speciální edice

Zlatá
horečka

Zlato vždy vítězí

Svoboda krytá zlatem

Zlato fascinuje a okouzluje lidstvo již více než 4 000 let. Našli jsme si v něm zalíbení, protože si dlouhodobě uchovává svou hodnotu a vzácnost. Jedná se o respektované platidlo na všech světových trzích. Ve formě uzančních slitků a mincí je  zlato osvobozeno od DPH. Slouží jako cenné dědictví i pohotovostní rezerva pro případ nenadálých výdajů. Jedná se o bezpečný přístav v dobách inflace. Zlato pro nás představuje svobodu.

Zlatu rozumí celý svět

Kryštof Kolumbus zakotvil na americkém kontinentu a španělský král Ferdinand vydal jasný příkaz: „Sežeňte zlato!" Tento kov nás doprovází v každé epoše, objevuje se v umění, ekonomice, i denním životě. Tisíc let, tisíc podob – vždy však vystupuje zlato jako uchovatel hodnoty. Za jednu unci jste si ve starověku mohli koupit římské sandály a tógu senátora, ve středověku obuv a šaty dvořana a dnes kvalitní oblek a lakýrky. Měna, společnost i státy jsou proměnlivé, kupní síla zlata však zůstává. 

Měkký kov, tvrdá měna

V dobách ekonomických recesí, kdy ceny jiných aktiv padají, zlato odolává či posiluje. To jsme mohli pozorovat během hospodářské krize mezi lety 2008 a 2011, kdy jeho cena vzrostla o 160 %. Zlato se zhodnotilo i v turbulentním roce 2020. Jak se světová ekonomika bude vyvíjet nadále, lze jen těžko předvídat. My věříme, že si zlato udrží svou roli investiční kotvy stejně tak, jako tomu vždy dříve bylo. Rádi proto s jeho pomocí vyvažujeme investiční portfolia.

Chci individuální nabídku

Zanechte nám kontakt a my pro vás připravíme příležitost na míru

Když promluví čísla

* cena granulátu 1oz v USD na LBMA

Dnešní cena zlata (oz)

1 915.7Kurzy pro vás zlato/USD
historický vývoj ceny zlata cena zlata graf

Jakmile se rozhodnete

Jsme tady pro vás. Pokud jste se rozhodli pro nákup zlatých slitků, mincí nebo pro postupné ukládání úspor do zlata, stačí, když na sebe necháte kontakt. Obratem se vám ozvou naši odborníci a společně dohodnete další postup. Záleží jen na vás, zda chcete doručit zlato k vám domů nebo jej za menší poplatek uskladnit v našich bezpečnostních trezorech. Pokud se v budoucnu rozhodnete vaše fyzické zlato opět přeměnit v hotovost, rádi vám pomůžeme i s jeho prodejem. 10 důvodů proč investovat do zlata.

Pokud hledáte jiné možnosti, než jsou v naší nabídce, rádi vám navrhneme individuální řešení. 

zlato

Zlato od BHS

Máme za sebou téměř 30 let zkušeností na českém kapitálovém trhu. Zodpovědný a individuální přístup z nás dělá důvěryhodného partnera pro investory s různým zaměřením a cíli, včetně těch zlatých. 

V roce 2014 jsme do produktového portfolia zařadili tuto komoditu, kterou vnímáme jako investiční kotvu pro diverzifikaci portfolia našich klientů. Byl to krok, který se v čase ukázal jako správné rozhodnutí, protože dnes patříme mezi přední české distributory. Spolupracujeme se světovou švýcarskou slévárnou PAMP. Díky této vazbě se dnes již přímo podílíme na vzniku nových zlatých produktů. Místo slov za nás můžeme nechat mluvit naši práci, například v podobě úspěšné sběratelské série Zlatá sluneční soustava nebo SMART mincí Giordana Bruna, které vznikly ve spolupráci s českým sochařem a medailérem Michalem Vitanovským. Investiční zlato nás baví, protože nabízí zhodnocení i ochranu majetku proti inflaci či náhlým výkyvům trhu. 
Pokud zvažujete jednorázový nákup investičního zlata s BHS, můžete vybírat ze slitků a cihliček následujících hmotností: 1 g, 2,5 g, 5 g, 10 g, 20 g, 31,1 g, 50 g, 100 g, 250 g, 500 g a 1000 g. 

 český sochař a medailér Michal Vitanovský

Investovat do zlata můžete začít právě zde.

Množství

kus

Typ

Orientační cena*

Kontaktní údaje

* Přesná cena bude vyčíslena v den nákupu dle aktuálně platné tržní ceny zlata.

Pozn: Nejedná se o poskytování investičních služeb, protože fyzické zlato není investičním nástrojem ve smyslu § 3 zákona o podnikání na kapitálovém trhu, a proto tato činnost obchodníka s cennými papíry nepodléhá dohledu ČNB.

Využijte příležitosti

Svěřte své finance do správy odborníků a užijte si více klidu i volného času. Zanechte zde kontakt a vybereme společně nejvhodnější strategii pro vaše přání a potřeby.

Kontaktní údaje

Pozn: Nejedná se o poskytování investičních služeb, protože fyzické zlato není investičním nástrojem ve smyslu § 3 zákona o podnikání na kapitálovém trhu, a proto tato činnost obchodníka s cennými papíry nepodléhá dohledu ČNB.

Máme pro vás více investičních příležitostí

Fondy

Alternativní investice
do netradičních skupin aktivit

Akcie

Příležitost se podílet
na úspěchu firem

Asset management

Komplexní servis v oblasti
osobních financí

top