investice.cz /Jak investovat do zlata
Vaše investiční příležitosti

Jak investovat do zlata a proč..

Jak investovat do zlata

Zlato pro Vaše blízké nebo jako pojistka pro budoucnost

Vzácné kovy přitahovaly pozornost lidstva od nepaměti. Jako jedny z mála věcí jsou přijímány napříč kulturami i staletími. Zlato jako jeden z těchto vzácných kovů má přesah kulturní, regionální i časový, přečkává staletí a neexistuje v historii doba, kdy zlato nebylo oceňováno. Má i hluboký symbolický význam v celé řadě kultur, naší nevyjímaje. Darováním něčeho takto hlubokého dává člověk víc než jen hodnotu investičního kovu - dává něco, co se dotýká staletí.  S BHS můžete investovat do zlata dvěma základními způsoby. Postupným ukládáním do zlata a jednorázovým nákupem investičních slitků a cihel.


Tip: jak na  Investiční zlato    Zlaté nugety    Váhy a míry zlata    Zlato - jistota v nejisté době

Mohlo by Vás také zajímat:   Cena zlata vystoupala na devítileté maximum    Zlatá horečka 


1. Postupné ukládání do zlata
Po malých částkách můžete mít za pár let vlastní cihlu za výhodnou cenu

Dokonce i zlato může být o "velkých předsudcích, ale malých financích". Ukládání peněz do zlata je jednoduché. Nemusíte mít naráz velký balík peněz, abyste si koupili zlatou cihluPo malých měsíčních částkách – například 600 Kč – pro Vás bude BHS každý měsíc nakupovat zlato za velkoobchodní ceny. Máte tak výhodu nejen dobré ceny, ale také kvalitního a certifikovaného zlata. Výhodnou cenu je společnost BHS svým klientům schopna zajistit proto, že nakupuje ve velkém množství a je schopna udržet marže na jednotku na nízké úrovni.


10 důvodů proč investovat do zlata   

Investování do zlata - slovník užitečných pojmů   VERISCAN bezpečnostní systém pro investiční zlato i v ČR

Jak funguje ukládání do zlata 

Vaše zlatá cihla nebo slitek již od 600 korun měsíčně. Ukládejte do zlata postupně, po malých částkách a vyzvedněte si po čase zlato o hmotnosti troyské unce, 50 gramů100 gramů250 gramů nebo 500 gramů. Ukládání do zlata umožňuje měsíční platby 600 korun (do troyské unce), 1.000 korun (do 50 gramové cihly), 1.500 korun (do 100 gramové cihly), 3.750 korun (do 250 gramové cihly) či 7.500 korun (do 500 gramové cihly). Je transparentní a má jasné podmínky. Během celé doby můžete kdykoliv zlato odprodat. Pokud si zlato ponecháte, zachová svou hodnotu až do chvíle, než se jej rozhodnete prodat.  Výnosy ze zlata získáte teprve při jeho prodeji, přičemž čistý výnos záleží na rozdílu mezi cenou za niž jste nakoupili a prodejní cenou.


Tip:  Investiční zlato   Osvobození zlata od DPH   Zlatá mince


Na rozdíl od fondů a akcií nepočítejte u investice do zlata s vyplácením průběžné dividendy, na druhou stranu ale vyděláte na tom, že neplatíte žádné daně z příjmů a to ani z celkového výnosu při jeho prodeji.

100 gramové cihly zlata jsou dobře prodejné kdekoliv na světě a díky tomu jsou i velmi likvidním nástrojem na ukládání peněz.

Mohlo by Vás také zajímat: Investování do zlata – stručný slovník užitečných pojmů


2. Jednorázový nákup zlatých slitků

Společnost BHS jako jeden z nejvýznamnějších obchodníků s cennými papíry na českém kapitálovém trhu s působností přes 26 let je silným a zodpovědným partnerem pro investory s různým zaměřením, různými potřebami a cíli. V roce 2014 jsme do produktového portfolia zařadili také investiční zlato. Byl to krok, který se v čase ukázal jako správné rozhodnutí, protože dnes patří BHS mezi přední české distributory této komodity. Těšíme se silnému partnerství se švýcarskou slévárnou PAMP, která patří mezi nejlepší světové rafinerie, což nám umožňuje přinášet investorům nové projekty i produkty pro diverzifikaci jejich portfolií. Zlatý slitek nebo cihla je totiž opravdu oblíbeným a efektivním nástrojem pro diverzifikaci portfolia. Zlato vám přinese zhodnocení i ochranu majetku proti inflaci či náhlým výkyvům trhů. Těší se transparentním tržním cenám a vysoké likviditě. Investiční zlato od BHS představuje jednorázový nákup zlatých slitků v různých podobách. Díky BHS si můžete vybrat z řady zajímavých produktů jednorázového nákupu investičního zlata. Podívejme se na ty nejvýznamnější:


Zlaté slitky a cihly nejvyšší jakosti

V nabídce máme celou řadu gramáží zlatých slitků, počínaje jednogramovými investičními mincemi, zlatými cihlami o vyšších hmotnostech konče. Stačí si jen vybrat. Spolupracujeme s nejlepšími světovými slévárnami, což zaručí i kvalitu zpracování jednotlivých slitků.

Zlatá sluneční soustava

Sluneční soustava na zlatých plaketách je sběratelskou a investiční příležitostí. Originální vlastní ražba, proslulý autor a velký zájem ze strany sběratelů a investorů spolu se švýcarskou slévárnou PAMP, která patří mezi nejlepší světové rafinerie, umožňují přinášet investorům nové projekty i produkty pro diverzifikaci jejich portfolií. 


Lunární série

Speciální edice zlatých slitků, na nichž jsou vyraženy motivy zvířat čínského lunárního kalendáře. Série hodnotných zlatých slitků s motivy zvířat lunárních znamení je vhodným dárkem, ale také nástrojem, který ozvláštní portfolio každého investora. Investice, která potěší oko. Lunární série je dodávána v luxusní dřevěné etuji renomovaného českého výrobce a je krásným sběratelským počinem.


Multigram +25

Speciální edice s unikátním sběratelským boxem obsahujícím jednogramové zlaté slitky. Každý jednotlivý gram je zataven v bezpečnostní folii a opatřen originálním certifikátem pravosti - snadné oddělení jednogramových slitků. Pravost a ryzost je zaručena unikátní technologií proti padělání VERISCAN.


Zlatá horečka

Tato unikátní zlatá sbírka má svoji symbolickou hodnotu s odkazem na historické milníky zlaté horečky. Výjevy na jednotlivých slitcích a blistrech nám na první pohled připomínají, proč je zlato tak cenné. Ukazují nezdolnou touhu, s jakou lidé vždy v historii k tomuto kovu vzhlíželi. A připomínají, co pro jeho získání byli schopni obětovat.



Mohlo by Vás také zajímat: 
Nákup zlata    Investice do zlata    Zlato jako 4. důchodový pilíř    Investice do zlata - výhoda nebo vyhozené peníze?
Proč nakupovat zlato    Investice do zlata - ukládání na stáří  Jak si povede zlato v nejbližších měsících
Jak uchovat investiční zlato?


Váháte, zda-li je správná doba? Přečtěte si  kdy investovat do zlata.

 

*Pozn: Nejedná se o poskytování investičních služeb, protože fyzické zlato není investičním nástrojem ve smyslu § 3 zákona o podnikání na kapitálovém trhu, a proto tato činnost obchodníka s cennými papíry nepodléhá dohledu ČNB.

Mohlo by vás také zajímat

Zlatá horečka ztrácí na síle

24.09.2020

V srpnu letošního roku vystoupala cena zlata na svou historicky nejvyšší úroveň 2 075 dolarů...

Cennější než zlato. Cena palladia vystoupala na historické maximum

07.11.2019

Na přelomu října a listopadu překonala cena palladia...

Ceny zlata jsou nejvýhodnější za půldruhého roku

16.08.2018

Cena zlata se na konci dubna po předchozím růstu otočila směrem dolů a v tomto...

Jak si zlato povede v nejbližších měsících?

15.03.2017

Růst sazeb povede k mírnému posílení dolaru, protože Amerika začíná zvedat s velkým předstihem oproti EU ...

Formulář odeslán!

Děkujeme za Váš zájem. Informaci předáváme kolegům,
kteří mají tento produkt na starosti.

Chcete s námi investovat do zlata?

Pošlete nám pár údajů a my se ozveme.

top