investice.cz /Hamburk Business Center
Vaše investiční příležitosti

Hamburk Business Center

Říká se, že genius loci se nachází v samé duši města. V případě Plzně to bude nejspíš někde u pivovaru Prazdroj. A právě naproti jeho ikonické bráně se nachází Hamburk Business Center.

Projekt, který v sobě spojuje praktičnost s moderním architektonickým designem, byl dokončen v roce 2019. Od té doby rozráží ulice jeho pomyslná příď – trojúhelníková prosklená administrativní budova, inspirovaná tvarem záoceánských lodí. Ostatně podle slavného severoněmeckého přístavu získala i své jméno.

Zajímavosti o investičním developerském projektu

K Hamburku se dostanete snadno autem, vlakem, autobusem i trolejbusem a určitě jej nepřehlédnete. Elegantní trojúhelníková stavba urbanisticky odděluje hlavní silnici od obytné zóny a zároveň esteticky dokončuje kompozici ulice U Prazdroje. Sedmipatrová administrativní budova obsahuje přes 7000 m² kancelářských a 750 m² obchodních ploch. Pochlubit se může i unikátní fasádou, která kombinuje hliníkové prvky se skleněnými plochami. Vyniká také využitím ekologických technologií, které šetří náklady i životní prostředí. Výjimečnost projektu podtrhuje i to, že byl v roce 2020 nominován odbornou porotou na titul Stavba roku Plzeňského kraje.

BHS Real Estate Fund SICAV stavbu zakoupil v roce 2020 s vidinou stabilního zisku pro své investory. Vzhledem k prestiži budovy nemá s hledáním nájemníků problém. Naopak si je může pečlivě vybírat z řad kvalitních společností, které jsou ochotné uzavírat dlouhodobé nájemní smlouvy. Díky vzájemné důvěře a stabilitě do svých pronajatých kanceláří společnosti dále investují a prostory tak zvelebují. Hamburk jim na oplátku dodává image nejmodernější kancelářské budovy ve městě. Pracovat na této špičkové adrese považují místní firmy za jeden z důležitých benefitů. Stačí se podívat z prosklené špice a vychutnat si výhled na celé historické jádro Plzně. A jistě hned pochopíte proč.

Oregon House virtuální prohlídka

Základní informace

Kategorie: Kancelářská budova kategorie A
Lokalita: Plzeň, Východní Předměstí
Stavba: 2017-2019
Kancelářská plocha: 7000 m2
Obchodních plocha: 750 m2
Parkovací místa: 88

Další aktiva v podfondu

Panattoni Park
Bratislava North

Bratislava, ČERVEN 2021

THE ORCHARD

Ostrava, PROSINEC 2018

OREGON HOUSE

Praha, LEDEN 2018

Mám zájem vstoupit do fondu

Zanechte nám kontakt a my pro vás připravíme příležitost na míru.

Máme pro vás více investičních příležitostí

Fondy

Alternativní investice
do netradičních skupin aktivit

Akcie

Příležitost se podílet
na úspěchu firem

Asset management

Komplexní servis v oblasti
osobních financí

top