investice.cz /O BHS
Vaše investiční příležitosti
Víc než na termíňáku

Osobní přístup. Serióznost. Stabilita. Lidskost.
Transparentnost.

O Vaše peníze se úspěšně staráme už 30 let.     


Zapomeňte na zkostnatělé bankovní domy s upjatými úředníky. U nás v BHS to chodí jinak. Přijít k nám můžete už se sto tisíci anebo několika miliony korun po ruce. Vždycky se k nám dovoláte a vždycky s Vámi bude mluvit reálná osoba. Osobní přístup je základ. Navíc máte jistotu, že tu svého obchodníka najdete třeba i po osmi letech. Své peníze investujete do něčeho, co Vás bude bavit a čemu můžete důvěřovat. A o to jde především.


Osobní přístup


Naše společnost se za čtvrt století svého působení hodně proměnila a vyrostla.

Z původního obchodníka s cennými papíry jsme se stali značkou s rozsáhlým a rozmanitým portfoliem produktů. V minulosti i teď však u nás platilo a platí stále stejné pravidlo: každý klient je pro nás individualita a osobnost a přejeme si, aby byl spokojený úplně každý. 


Toto pravidlo se dá naplňovat pouze prostřednictvím skvělého týmu a osobního přístupu jednotlivce ke každému klientovi. Obojí naštěstí máme.


“Sice jsme na finančním trhu už 30 let, ale neustále držíme krok s aktuálním vývojem a pružně reagujeme na potřeby klientů.”

Zdeněk Lepka, generální ředitel a předseda představenstva BHS

Pevná půda pod nohama


Při každé návštěvě na Vás bude čekat usměvavá recepční a odborníci, kteří jsou připraveni věnovat se Vám podle potřeby. V přátelské atmosféře si za chvilku budete připadat uvolněně, příjemně a dobře. „Není problém přijít a zeptat se, co můžeme nabídnout právě Vám. Naši obchodníci Vás uvítají v krásných kancelářských prostorách nebo příjemné kavárně, která je součástí budovy na pražských Příkopech. Pokud raději jednáte v prostředí, na které jste zvyklí, naši makléři jsou připraveni vypravit se za Vámi” říká Zdeněk Lepka.




První vklad je vzájemná důvěra


Pracujeme s lidmi a s jejich penězi. To jsou dvě velmi citlivé věci. Každému, kdo u nás investuje, nějakým způsobem zasahujeme do života. Je proto nutné budovat a především udržet důvěru klientů. Dobře si to uvědomujeme a stavíme na tom naši filozofii. Troufáme si říct, že její naplňování se nám v naprosté většině případů daří.



Investování pro zralé a pokročilé


Naši klienti s námi přirozeně rostou. Leckdy začínali třeba s menším portfoliem a postupně se spolu se vzrůstající důvěrou a zkušenostmi stali odvážnějšími. Občas jsou spolutvůrci toho, co jako firma nabízíme. A to je skvělé. 

Jsou to přesně ty kroky, které pomáhají k budování hlubší důvěry a pevnějších vztahů.




"Ve firmě mě drží především lidi. Náš kolektiv není obří, ale o to víc jsme flexibilní, stabilní a hlavně všichni táhneme za jeden provaz."

Zdeněk Lepka


Začátečníci vítání


Přístup zůstává stejný, liší se jen způsob, jakým můžete zhodnotit Vaše finance. Na první schůzce na Vás čeká podrobný rozhovor s jedním z našich obchodníků. Společně probereme Vaše finanční možnosti i Vaše představy o očekávané rychlosti a výši výnosu. Důležité je také nastavení míry rizika. Budeme se Vás zkrátka snažit co nejlépe poznat. Podle toho pak představíme naše produkty a služby. 



Dosáhněte třeba na Ferrari


Našim klientům v současnosti nabízíme rozmanitou nabídku produktů. Kromě akcií a dluhopisů jsou to podílové fondy, investice do velmi oblíbeného fyzického zlata nebo fondy kvalifikovaných investorů, což je velmi specifická kategorie investic určená spíše zkušenějším klientům, kteří unesou vyšší míru rizika. Pokud jste například milovníkem rychlých, drahých a krásných aut, můžete uvažovat o fondu Engine Classic Cars. Jak to funguje? Vstoupíte do fondu a stanete se spolumajitelem jedinečné stáje ikonických aut. Investujete do něčeho, co milujete a o čem jste přesvědčeni, že svou hodnotu s časem jen získá. Jak to vypadá v praxi? Kdyby si jeden člověk chtěl koupit Ferrari za sedm milionů, může to pro něj být hodně. Naše fondy Vám umožní vlastnit třeba desetinu takového vozu. Nebo hned několika. A mít tak vlastně celou stáj. I když máte z každého vozu ve skutečnosti jen část. 



Peníze pro Vaše podnikání


Pomoc nabízíme i firmám například prostřednictvím fondu zaměřeného na private equity. Jsme ochotni vložit prostředky do zajímavých podnikatelských záměrů nebo do fungujících společností, které potřebují svému podnikání dodat potřebnou dynamiku.



Do jiné firmy bych nikdy nešel


Fakt, že jsem se před třiceti lety ocitl v BHS, dodnes pokládám za jednu z nejšťastnějších náhod svého života. Vyrůstal jsem na Slovensku, ale studovat jsem odjel na soukromou školu finančnictví a bankovnictví do Prahy. Finance byly tenkrát jedním z oborů, o kterých se říkalo, že mají budoucnost. Ještě na škole jsem namísto klasických brigád kývl na nabídku začínající finanční společnosti, která hledala další lidi do týmu. Psal se rok 1993 a tímto momentem začala moje kariéra v BH Securities. Že tu budu i po 30 letech, to by mě ani ve snu nenapadlo.


Společnost byla úspěšná, rychle se rozvíjela a já mohl být po celou dobu u toho. Postupně jsem se dostal prakticky ke všem činnostem. Díky této zkušenosti můžu dnes říct, že firmu znám opravdu dobře. Chápu potřeby lidí na jednotlivých pozicích a snad i proto řešíme jen minimální fluktuaci. Moc si vážím toho, že máme stejné obchodníky v týmu třeba patnáct let a já vidím, že jejich zápal zůstává stejný. To je v našem oboru opravdu vzácné.


Celkově je nás kolem šedesáti, jsme flexibilní a hlavně táhneme za jeden provaz. Za to jsem maximálně vděčný. Navíc mezi námi funguje jakási autoregulace. Když přijde nový člověk, buď zapadne a pak už je většinou nadlouho „náš“, nebo nezapadne. Náš kolektiv je natolik stabilní a funkční, že jakmile někdo nepracuje, jak má, nebo se nehezky chová, přirozeně  se vyčlení sám a nakonec i odejde. Já neuznávám příliš autoritativní vedení. Samozřejmě že přijdou momenty, kdy musíte rozhodnout. Ale vždycky se všichni snažíme spolu dobře vycházet. V práci trávíme spoustu času, tak proč si to navzájem znepříjemňovat. Dalším z důvodů, proč tu pořád jsem, je absence stereotypu.


Sice jsme na finančním trhu už 30. rokem, ale neustále držíme krok s aktuálním vývojem a pružně reagujeme na potřeby všech našich klientů. Není to, jako když v továrně vyrábíte pořád stejnou součástku. Na jednu stranu je třeba neustále něco vymýšlet, na druhou stranu je to právě neustálá cesta kupředu, co mi umožňuje ve firmě působit takhle dlouho. To všechno tvoří to “něco”, díky čemu chodím do práce fakt rád.


Zdeněk Lepka, generální ředitel a člen představenstva BH Securities




Čemu věříme


Osobní přístup. Serióznost. Stabilita. Lidskost. Být transparentní. Chuť jít dopředu. Poctivost. Partnerství. Absolutní důvěra. Vývoj. Přátelská atmosféra. Klient jako individualita. Souhra. Práce srdcem. Portfolio, se kterým klienti souzní.


Chcete nás poznat ještě lépe? Skvělé!

Napište nám, ozveme se zpátky.

Formulář odeslán!

Děkujeme za Váš zájem. Informaci předáváme kolegům,
kteří mají tento produkt na starosti.

Mohlo by vás také zajímat

Apple vyjednává o zabudování umělé inteligence od Gemini do iPhonu

18.03.2024

Dnes o tom s odvoláním na zdroje píše agentura Bloomberg...

Zájem o akcie Redditu před vstupem na burzu pětkrát převyšuje nabídku

18.03.2024

Obchodovat se zřejmě začne ve čtvrtek 21. března pod symbolem RDDT...

McDonald's v mnoha zemích světa zasáhl výpadek počítačového systému

15.03.2024

Situace se později začala vracet k normálu...

Ranní zpravodaj: Americké akcie se ve středu vyvíjely smíšeně

14.03.2024

Tržní události předchozího dne

top