investice.cz /Gevorkyan
Vaše investiční příležitosti


GEVORKYAN, a.s.

Společnost GEVORKYAN, založená v roce 1996, je globálním a technologickým lídrem v oblasti výroby kovových součástek pomocí inovativních postupů práškové metalurgie. Společnost disponuje jedinečným know-how a špičkovým oddělením výzkumu a vývoje.

S výrobky společnosti GEVORKYAN se setkáváte prakticky každý den. Ať už doma zaberete za kliku od dveří, otočíte klíčkem v zapalování auta či Vám zubař vrtá zub, je velká šance, že se designeři těchto produktů obrátili právě na společnost GEVORKYAN, aby jim navrhla řešení unikátních kovových součástek uvnitř každodenních produktů.

Stav investice: aktivní
Rok vstupu: 2016
Typ investice: Mezaninový úvěr a minoritní podíl
IPO: 2022

Proč jsme investovali

  • Tým podfondu pomohl společnost GEVORKYAN dovést až k IPO na trhu START pražské burzy v červnu 2022, jež bylo co do hodnoty upsaných akcií vůbec největší v historii a zároveň prvním zahraničním IPO.

  • Více než padesátiletá zkušenost rodiny Gevorkyan stojí za technologickým centrem vyrábějícím produkty na míru velkým nadnárodním společnostem, které jsou součástí odvětvově i technologicky diverzifikovaného portfolia GEVORKYAN.

  • Společnost GEVORKYAN z pozice vývojového dodavatele samotné produkty přímo se zákazníky vyvíjí a podílí se na zlepšení jejich designu. Po tomto společném vývoji následuje sériová výroba vyvinutého výrobku po několikaleté období. Komplexnost řešení, zasmluvněné dlouhodobé zakázky a zkušený tým tak stojí za vysokou ziskovostí a zajištěným rostoucím odbytem do budoucna.

  • Noví zákazníci se na společnost GEVORKYAN obrací zejména v době krize díky tomu, že technologie společnosti zajišťuje efektivnější a výrazně méně nákladnou výrobu při zachování vysoké kvality. Společnost tak pro podfond BHS Private Equity Fund představuje investici, jejíž výkonnost je akcelerována krizí.

  • Technologie společnosti GEVORKYAN jsou prakticky bezodpadové, na výrobu je využívána energie vyrobená z obnovitelných zdrojů a celý výrobní proces je tak energeticky efektivní, nízkoemisní a šetří suroviny. Společnost tak splňuje i nejpřísnější měřítka udržitelnosti.


Další aktiva v podfondu

BOCO PARDUBICE Machines

DCK Holoubkov Bohemia

Babičkin dvor agro servis

PRP

Mám zájem vstoupit do podfondu

Zanechte nám kontakt a my pro vás připravíme příležitost na míru.

Máme pro vás více investičních příležitostí

Fondy

Alternativní investice
do netradičních skupin aktivit

Akcie

Příležitost se podílet
na úspěchu firem

Asset management

Komplexní servis v oblasti
osobních financí

top