investice.cz /DCK Holoubkov Bohemia
Vaše investiční příležitosti


DCK Holoubkov Bohemia a.s.

Společnost DCK Holoubkov Bohemia byla založena již v roce 1953 a v současnosti její výrobkové portfolio tvoří primárně venkovní nízkonapěťové rozvaděče, které jsou vyráběny při využití několika technologií a materiálů – termoset SMC, termoplast PC a tenkostěnný beton.

S Výrobky DCK Holoubkov se setkáte před většinou rodinných domů v Česku v podobě elektrorozvaděčů a distribučních skříní.

Stav investice:aktivní
Rok vstupu:2020
Typ investice:Odkup na úvěrovou páku

Proč jsme investovali

  • Dosavadní majitelé DCK vytvořili špičkovou společnost s dominantním postavením na domácím trhu. Společnost je tak lídrem velmi stabilního trhu s nízkou cyklicitou a mezi její odběratele patří největší energetické a distribuční společnosti, u kterých společnost pravidelně vyhrává tendry na dlouhodobé dodávky svých výrobků.

  • Kvalitní manažerský tým má hluboké technologické znalosti a díky porozumění potřebám trhu a soustavným inovacím dokázal podnik dlouhodobě úspěšně rozvíjet a rozšiřovat sortiment výrobků.

  • S ohledem na vysoce kvalitní a inovativní výrobky společnosti a existenci dostatečné výrobní kapacity má společnost výrazný exportní potenciál.


Další aktiva v podfondu

GEVORKYAN

BOCO PARDUBICE Machines

Babičkin dvor agro servis

PRP

Mám zájem vstoupit do podfondu

Zanechte nám kontakt a my pro vás připravíme příležitost na míru.

Máme pro vás více investičních příležitostí

Fondy

Alternativní investice
do netradičních skupin aktivit

Akcie

Příležitost se podílet
na úspěchu firem

Asset management

Komplexní servis v oblasti
osobních financí

top