investice.cz /Ukládání do zlata
Vaše investiční příležitosti

Investice do zlata - pravidelné ukládání do zlata

Opravdu hodnotné věci vznikají postupně. Cesta k vaší vlastní zlaté cihle se skládá z drobných kroků. Stačí už několik stokorun měsíčně.

Dostupnost

Abyste získali svou vlastní zlatou cihličku, stačí vám jen odpustit si jednu večeři v lepší restauraci měsíčně. Každý měsíc si uložíte domluvenou částku a my za ni nakoupíme vaše zlato. Postupné ukládání vede ke zhodnocení v budoucnosti, které je odměnou za vaši trpělivost a pravidelnost.

Rozložení rizika

Díky pravidelnému nákupu po menších částkách můžete být spokojeni i v době, kdy cena zlata dočasně klesá. V tu chvíli ho totiž nakupujete levněji a můžete se těšit na další zhodnocení. Dlouhodobě se tak vaše pořizovací cena zlata průměruje, což snižuje potenciální rizika výkyvů na trhu.

Pod kontrolou

Rozhodnete-li se ukládat do zlata, dostanete přístup do vaší osobní investiční platformy. Tam kdykoli uvidíte aktuální hmotnost a hodnotu vašeho zlata. Pokud si budete přát ukládání urychlit, můžete bez ohlášení poslat vyšší částku, a dokoupit tak zlata více. Můžete tak například reagovat na nižší cenu zlata, „poslat" si do ukládání větší obnost a tím nakoupit zlato výhodněji.

Ukládání do zlata, velké emoce za malé peníze

Naše investiční kalkulačka do zlata funguje jednoduše. Stačí si zvolit, jak vysokou částku měsíčně byste si chtěli investovat do zlata, a vybrat si, jak velkou zlatou cihličku chcete na konci získat. Obratem se dozvíte, jak dlouho vaše ukládání do zlata potrvá. Rovnou pro vás také odhadneme, jakého zhodnocení peněz díky tomu dosáhnete. Pro doplnění uvádíme i předpokládanou hodnotu vaší zlaté cihličky po 15 respektive 20 letech od počátku ukládání. Model výpočtu  při tom odvozujeme na základě dlouhodobého vývoje ceny zlata na burze za posledních 50 let.

Investiční kalkulačka - spočítejte si svou cestu ke zlaté cihle
Cena zlata kalkulačka - ceny jsou kalkulovány na základě ceny zlata na burze.

zlato/USD
Vyberte částku, kterou chcete měsíčně ukládat do zlata:
6001 0001 5003 7507 500Jiná částka
Do kterého slitku si přejete ukládat:
31,1 g50 g100 g250 g500 g
Pokud byste si svůj 31.1 g slitek chtěli koupit dnes, bude stát . Nebo do můžete postupně ukládat korun měsíčně a dostanete za měsíců. Její předpokládaná hodnota v té době bude .
Hodnota po 15 letech:
Hodnota po 20 letech:
Výpočet vychází z anualizovaného ročního výnosu zlata za období 1971-2020 v USD, má orientační charakter a ceny jsou kalkulovány na základě ceny zlata na burze. Výnosy minulé nejsou zárukou výnosů budoucích.

Zlaté ukládání - až se rozhodnete

Stačí zanechat kontakt a brzy se vám ozve jeden z našich odborníků. Společně pak zvolíte cílovou hmotnost vašeho zlatého slitku a nastavíte výši pravidelné částky, kterou k jeho získání budete ukládat. Cílit přitom můžete na investiční zlato o hmotnosti troyské unce, 50 gramů, 100 gramů, 250 gramů nebo 500 gramů. Ukládání do zlata umožňuje měsíční platby 600 korun (do troyské unce), 1.000 korun (do 50 gramové cihly), 1.500 korun (do 100 gramové cihly), 3.750 korun (do 250 gramové cihly) či 7.500 korun (do 500 gramové zlaté cihly).
Dostanete také přístup do vašeho obchodního webu. Tam si můžete kdykoli přehledně zkontrolovat, kolik investičního zlata máte již nakoupeno. Až se dostanete na cílovou hmotnost, můžete si svůj zlatý slitek vyzvednout nebo si ho uschovat v našich střežených trezorech.

Flexibilní možnosti investování do zlata

Pokud se budete chtít své cihličce přiblížit rychleji, můžete kdykoli koupit zlata více. Stačí jednoduše poslat větší obnos. To se může vyplatit ve chvílích, kdy cena zlata na trhu dočasně klesne. Pokud naopak budete z jakýchkoli důvodů potřebovat ukládání přerušit, je možné využít až dvou tříměsíčních přestávek. Kdykoli také můžete zbývající část vaší cihličky jednorázově dokoupit a své zlato obratem zpeněžit. I s tím vám případně rádi pomůžeme.

Spoření do zlata

Zlatý tip - jak investovat do zlata

Ukládání do zlata je dlouhodobý projekt. Zlatý slitek, který na vás na jeho konci čeká, je ideálním dárkem pro vaše potomky. Když pro ně začnete pravidelně ukládat už od kolébky, v dospělosti je překvapíte cenným darem, který jim dá svobodu a zároveň jistotu i v nelehkých životních situacích. Jak bude vypadat svět další generace, lze dnes jen hádat. Zlato si v něm však svoji roli jistě udrží.

investice do zlata

Začněte ukládat do zlata právě teď

Zanechte nám na sebe kontakt a brzy se vám ozve jeden z našich odborníků. Společně dohodnete detaily vaší cesty za zlatou cihličkou.

Kontaktní údaje

Pozn: Nejedná se o poskytování investičních služeb, protože fyzické zlato není investičním nástrojem ve smyslu § 3 zákona o podnikání na kapitálovém trhu, a proto tato činnost obchodníka s cennými papíry nepodléhá dohledu ČNB.

Využijte příležitosti

Pokud vás pravidelné ukládání úspor do zlata zaujalo a máte nějaký dotaz, zanechte prosím kontakt a váš vzkaz v tomto formuláři. Jeden z našich odborníků se vám brzy ozve zpět, vše vysvětlí a provede vás celou cestou za zlatou cihličkou.

Kontaktní údaje

Pozn: Nejedná se o poskytování investičních služeb, protože fyzické zlato není investičním nástrojem ve smyslu § 3 zákona o podnikání na kapitálovém trhu, a proto tato činnost obchodníka s cennými papíry nepodléhá dohledu ČNB.

Máme více zlatých příležitostí

Jednorázový nákup

Investiční
zlato

Speciální edice

Multigram+25

Speciální edice

Lunární
série

Limitovaná série

Zlatá sluneční
soustava

Limitovaná série

Zlaté SMART
mince

Speciální edice

Základní kolekce
zlatého investora

Speciální edice

Zlatá
horečka

Máme pro vás více investičních příležitostí

Fondy

Alternativní investice
do netradičních skupin aktivit

Akcie

Příležitost se podílet
na úspěchu firem

Asset management

Komplexní servis v oblasti
osobních financí

top