investice.cz /Oregon House
Vaše investiční příležitosti

Oregon House Praha Zličín

Západní cíp Prahy je jednou z rychle se rozvíjejících lokalit. Je tu všechno – dostupná doprava, pestré služby i obchody a příroda na dosah. A právě zde najdete i Oregon House.

V roce 2018 to byla to první velká akvizice fondu. A zpětně je zřejmé, že jeho management věděl přesně, co za svých 27 milionů euro kupuje. Komerční nemovitost s charakterem, v perfektním stavu a na vynikající adrese. Díky tomu nemá tato kancelářská budova o nájemníky nouzi a plní tak své cíle – její hodnota neustále roste a zároveň vydělává investorům fondu přes 2 miliony eur ročně.

Zajímavosti o investičním projektu Oregon House

Unikátnost budovy je už v jejím dostupném umístění. Jen pár zatáček od Oregonu je nájezd na dálnici D5, která vede do Německa, z pražského okruhu se zase můžete vydat kamkoli po republice. A když vyrazíte na druhou stranu, je to jen pár minut na letiště Václava Havla, které otevírá zbytek světa. Pro cesty po Praze je zase ideální metro, které má stanici v těsném sousedství. Pro mimopražské je zde autobusové nádraží a přímo pod budovou 330 parkovacích míst. Na Zličíně postupně vzniká celá nová rezidenční čtvrť, která se rozrůstá kolem jednoho z nejoblíbenějších pražských obchodních domů. Ceny nemovitostí v této čtvrti letí nahoru spolu s jejím rozvojem a ten, kdo zde nakoupil včas, tak jako fond BHS, si dnes může mnout ruce.

Nájemníci si užívají i dispozice budovy. Na kanceláře má poměrně vysoké stropy a velké prosklené plochy, které naplňují interiér světlem. Architekti mysleli i na kvalitní klimatizaci, kterou obstarává speciální čtyř-trubkový systém. Díky vysokému zájmu o budovu si fond jako nájemníky vybírá jen ty opravdu solidní společnosti z řad známých nadnárodních korporací nebo velmi úspěšných českých firem. Kromě bonity je spojuje chuť se v kancelářích opravdu zabydlet. Na základě dlouhodobých nájemních smluv mohou proto bez obav investovat do zvelebování svých prostor. Pro investory fondu tím na oplátku přinášejí potřebnou stabilitu příjmů, které budova díky stabilitě svých nájemníků pravidelně vynáší.

Základní informace

Kategorie: Kancelářská budova kategorie A
Lokalita: Praha, Zličín
Rok akvizice: 2018
Kancelářská plocha: 14 500 m2
Parkovací místa: 330

Další aktiva v podfondu

Panattoni Park
Bratislava North

Bratislava, ČERVEN 2021

Hamburk Business Center

Plzeň, ČERVEN 2020

THE ORCHARD

Ostrava, PROSINEC 2018

Mám zájem vstoupit do fondu

Zanechte nám kontakt a my pro vás připravíme příležitost na míru.

Máme pro vás více investičních příležitostí

Fondy

Alternativní investice
do netradičních skupin aktivit

Akcie

Příležitost se podílet
na úspěchu firem

Asset management

Komplexní servis v oblasti
osobních financí

top