investice.cz /Fondy kvalifikovaných investorů
Vaše investiční příležitosti

Mezi námi investory

Velké projekty přinášejí velké zisky. Investoři spojili síly, aby se s námi dotkli miliardových byznysů podle vlastního výběru. Bez plýtvání svým časem a v oboru, kterému opravdu věří.

Fondy kvalifikovaných investorů

Jedná se o investiční fondy, které investují do celé řady oborů. Minimální vklad pro investory je legislativně stanoven na 1 000 000 Korun. Fondy proto mohou investovat i do alternativních podkladových aktiv, která díky své výjimečnosti mohou přinášet i atraktivnější výnosy. Fondy kvalifikovaných investorů jsou proto určeny kvalifikovaným investorům, kteří si mezi jednotlivými obory mohou vybrat ty, kterým opravdu věří.

Na míru pokročilým investorům

Fondy kvalifikovaných investorů, jsou určeny zkušeným hráčům. Lidem, kteří o svém finančním kapitálu přemýšlí v delším časovém horizontu a mají možnost investovat v milionech. Víme také, co takový klient nejvíce ocení -  transparentnost, možnost volby a úsporu svého času. Proto v rámci fondů BHS mohou s klidem svěřit jednotlivá investiční rozhodnutí do rukou špičkových odborníků a volný čas trávit po svém. Díky dlouhodobosti investice se jako příjemný bonus také vyhne dani ze zisku.

S důvěrou ve vlastní práci

Základem dobrého partnerství je vzájemná důvěra. BHS působí na české finanční scéně už od jejího vzniku a to dokonce v roli tvůrce trhu. Roky kvalitní práce nám přinesly vynikající reputaci, spokojené klienty a mnoho zkušeností. Fondy kvalifikovaných investorů jsou při tom naší vlajkovou lodí. Spojují profesionalitu i vášeň našich nejlepších expertů. Důvěřujeme jim natolik, že do fondů často investujeme i finance naší společnosti. Vaše investice jde tak bok po boku s tou naší. 

Společnými silami k výjimečným ziskům

Díky fondům je možné účastnit se investic, které by pro jednotlivce byly jinak nedosažitelné. Díky společné síle mnoha investorů může fond jako celek využívat exkluzivní příležitosti, které s sebou přinášejí i možnost zajímavých zisků. Možnosti fondů kvalifikovaných investorů, jsou navíc pestřejší a jejich podkladová aktiva často naprosto unikátní. Mnohé z nich se navíc chovají anti-cyklicky a díky tomu může být jejich hodnota méně závislá na aktuálních výkyvech finančního trhu. Který obor je vám nejbližší?

Vy víte proč, my víme jak.

FKI vnímáme jako skvělé koření investičního portfolia. Volnost spojená s těmito fondy umožňuje investice, které směřují různými cestami. Všechny v sobě spojují odbornost i vášeň pro daný obor. Který z nich si vyberete?

Raritní automobily

Engine Classic Cars

Komerční nemovitosti

BHS Real Estate Fund

Rostoucí firmy

BHS Private Equity Fund

Akcie a dluhopisy

BHS Dynamic Fund

Korporátní dluhopisy

BHS Dluhopisový Fond


Fondy kvalifikovaných investorů řečí čísel

Máme široký záběr

Velkou výhodou těchto fondů je jejich diverzita. Záleží na každém investorovi, jaký obor je mu bližší a čemu opravdu důvěřuje. Někteří volí aktiva, na která si mohou skutečně sáhnout. Pro ty jsou zde investice do komerčních nemovitostí, jako jsou například kancelářské budovy a logistické projekty. Další věří poctivým českým výrobním firmám, jiní raději sází na sofistikované nástroje finančního trhu nebo na akcie úspěšných společností. Pro ty, kteří investují i srdcem, máme zase fond unikátních automobilů. Investoři jsou s námi bohatší výnosem i zážitkem. Pravidelně se potkáváme a užíváme si společného času a investic.  Ať už jde třeba o kolaudační recepci v nové nemovitosti nebo provětrání pneumatik sběratelské Lancie Stratos HF.

Čas na vaší straně

Někteří investoři si potrpí na své aktivní zásahy do investování. Například nakupují a prodávají akcie či jiná aktiva a baví je sledovat jejich nárůsty a pády. Fondy kvalifikovaných investorů jsou spíše pro ty, kteří raději tráví svůj volný čas jinak. Podobná rozhodnutí proto vkládají do rukou expertů, kteří mají v oboru roky zkušeností. Stačí se tedy jen dobře rozhodnout a o zbytek se postarají manažeři portfolia. Čas hraje investorům do karet i v dalším ohledu. Díky tomu, že se jedná o dlouhodobou investici minimálně na 3 roky, vyhnou se 15% dani ze zisku.

Rozložení rizik

Přísnější vstupní podmínky pro investory na oplátku otevírají finanční trh dnes často vyhledávanými alternativními investicemi, které lákají možným vyšším zhodnocením například i v době vysoké inflace. Jako u každé investice však ruku v ruce s příležitostí přichází i riziko. Proto jsou fondy důsledně diverzifikované. Mnohé z nich jsou dokonce sestavené z podkladových aktiv, které typicky nekorelují s akciovým trhem. Případná finanční krize se tudíž nemusí podepsat například na hodnotě anti-cyklických firem nebo třeba na hodnotě sběratelských automobilů. Tyto fondy se proto mohou stát zajímavou diverzifikací klasického investičního portfolia.

Uvažujete o investování do fondů?

Zanechte nám kontakt a my pro vás připravíme příležitost na míru.

Máme pro vás více investičních příležitostí

Zlato

Dlouhodobý uchovatel
hodnoty

Akcie

Příležitost se podílet
na úspěchu firem

Asset management

Komplexní servis v oblasti
osobních financí

top