investice.cz /Multigram +25
Vaše investiční příležitosti

Set 25 jednogramových slitků zlata

Elegantní uchovatel hodnoty, cenný dárek pro vaše blízké nebo pohotovostní rezerva pro případ nenadálých výdajů. Je na vás, jak s každým z nich naložíte.

Dělitelnost

Každý slitek v setu disponuje certifikátem pravosti. Jedná se tak o investici s vysokou likviditou.

Důvěryhodnost

Kvalitu slitků garantuje slévárna PAMP. Slitky jsou chráněny technologií proti padělání Veriscan.

Vizuální atraktivita

Set zlatých plaket s motivem římské bohyně šťastné náhody dodáváme v ručně vyráběné dřevěné etuji.

Bez DPH

Multigram 25+ splňuje všechna kritéria pro uzanční slitky, které jsou osvobozeny od DPH.

Multigram +25, spojení krásy a praktičnosti

Hlavní silou Multigramu +25 je volnost rozhodování v podobě vysoké likvidity každého slitku, zkrátka 25 kusů jednogramových slitků 24karátového zlata prodejných na všech světových trzích. Cena setu je, v porovnání s nákupem samostatných investičních slitků o stejné hmotnosti, výhodnější. Praktické balení umožňuje oddělit každý slitek tak, aby nedošlo k poškození ochranného obalu a slitek si zachoval svou prodejní hodnotu.

25 třpytivých důvodů k radosti

Set obsahuje 25 samostatných zlatých slitků v blistrech v pěti řadách po pěti kusech. Přední strana každého dílu Multigramu obsahuje údaj o čisté váze, jedinečné identifikační číslo a logo rafinérie PAMP. Zadní strana na sobě nese ražbu římské bohyně Fortuny. Její vyobrazení se zahalenýma očima a rohem hojnosti personifikuje spravedlivé štěstí a blahobyt, zároveň také náhodu a proměnlivost v čase. To, že vám přinese šťastnou náhodu, jak věřili římané, slíbit nemůžeme. Tradiční a detailně propracovaná ražba však určitě potěší vaše oči. S péčí, s jakou si zaslouží, dodáváme set Multigram +25 v ručně vyráběné dřevěné etuji.

Vaše záruka kvality a likvidity

Produkci Multigram +25 zajišťuje rafinérie PAMP. Každý díl je samostatně zabalený v kompletu s certifikátem pravosti. Set splňuje londýnský standard Good Delivery (LBMA), který zaručuje původ zlata použitého pro výrobu. Díky tomu je každý samostatný slitek akceptovaný na všech světových trzích. Technologie VERISCAN dále chrání před rizikem padělku. Každý slitek je ošetřen mikroskopickým povrchovým profilem, který slouží jako „otisk prstů“. Ověřit pravost slitků lze díky technologii scanu i ve vašem smart phonu prostřednictvím aplikace dostupné z App Store.

Zlatý tip

Kousek po kousku. Pokud se rozhodnete prodat nebo darovat jeden blistr, balení vám jej umožňuje jednoduše oddělit tak, aby byl dílec stále likvidní na všech světových trzích. Jednotlivé slitky jsou vhodné pro budování bezpečné finanční rezervy. Stejně tak mohou posloužit jako hodnotný dárek nebo dědictví pro vaše blízké. Takové překvapení potěší a v těžkých dobách pomůže. Zlato může být o velkých předsudcích, ale malých penězích. Na rozdíl od cenově srovnatelných darů, jako je například kvalitní láhev dobrého pití, představuje jeden díl multigramu trvalou vzpomínku, která nepodléhá spotřebě a navíc ji lze kdykoliv obrátit zpět v peníze.


Technické specifikace

Hmotnost: 25 x 1 g
Velikost každého slitku: 6,0 x 9,5 mm x 1,1 mm
Země původu: Švýcarsko
Výrobce/Rafinérie: PAMP
Balení: ochranné balení s certifikační kartou ošetřené technologií VERISCAN™ Bullion Identification Security System
Ryzost: 999,9 / 1 000 (24 karátů)

Pořiďte si Multigram +25 právě teď!

Počet kusů

kus

Orientační cena*

Kontaktní údaje

* Přesná cena bude vyčíslena v den nákupu dle aktuálně platné tržní ceny zlata.

Pozn: Nejedná se o poskytování investičních služeb, protože fyzické zlato není investičním nástrojem ve smyslu § 3 zákona o podnikání na kapitálovém trhu, a proto tato činnost obchodníka s cennými papíry nepodléhá dohledu ČNB.

Využijte příležitosti

Svěřte své finance do správy odborníků a užijte si více klidu i volného času. Zanechte zde kontakt a vybereme společně nejvhodnější strategii pro vaše přání a potřeby.

Kontaktní údaje

Pozn: Nejedná se o poskytování investičních služeb, protože fyzické zlato není investičním nástrojem ve smyslu § 3 zákona o podnikání na kapitálovém trhu, a proto tato činnost obchodníka s cennými papíry nepodléhá dohledu ČNB.

Máme více zlatých příležitostí

Jednorázový nákup

Investiční
zlato

Postupné ukládání

Ukládání
do zlata

Speciální edice

Lunární
série

Limitovaná série

Zlatá sluneční
soustava

Limitovaná série

Zlaté SMART
mince

Speciální edice

Základní kolekce
zlatého investora

Speciální edice

Zlatá
horečka

Máme pro vás více investičních příležitostí

Fondy

Alternativní investice
do netradičních skupin aktivit

Akcie

Příležitost se podílet
na úspěchu firem

Asset management

Komplexní servis v oblasti
osobních financí

top