investice.cz /Investiční zlato
Vaše investiční příležitosti

Investiční zlato

Cítíte vhodnou příležitost nebo obavu o své prostředky? Nakoupit investiční zlato můžete hned a v jakémkoli množství. Využijete tak aktuálního vývoje na světovém trhu a ochráníte svůj majetek před jeho výkyvy.

Když přijde čas zlata

V životě každého finančně úspěšného člověka přijde moment, kdy začne vážně přemýšlet nad nákupem investičního zlata. Ať už je důvodem obava z inflace, volatility trhu nebo prostě chuť zakotvit své prostředky v bezpečném přístavu. Potřeby a možnosti každého investora jsou různé. Proto nabízíme celou škálu možností, v jakém množství a formě zlaté slitky nakoupit.
Od gramů po kila.

Investovat do zlata můžete začít právě zde.

Množství

kus

Typ

Orientační cena*

Kontaktní údaje

* Přesná cena bude vyčíslena v den nákupu dle aktuálně platné tržní ceny zlata.

Pozn: Nejedná se o poskytování investičních služeb, protože fyzické zlato není investičním nástrojem ve smyslu § 3 zákona o podnikání na kapitálovém trhu, a proto tato činnost obchodníka s cennými papíry nepodléhá dohledu ČNB.

Využijte příležitosti

Svěřte své finance do správy odborníků a užijte si více klidu i volného času. Zanechte zde kontakt a vybereme společně nejvhodnější strategii pro vaše přání a potřeby.

Kontaktní údaje

Pozn: Nejedná se o poskytování investičních služeb, protože fyzické zlato není investičním nástrojem ve smyslu § 3 zákona o podnikání na kapitálovém trhu, a proto tato činnost obchodníka s cennými papíry nepodléhá dohledu ČNB.

Když promluví čísla

* cena granulátu 1oz v USD na LBMA

Dnešní cena zlata (oz)

1 980.2Kurzy pro vás zlato/USD
historický graf cen zlata a aktuální cena zlata

Na zlato se můžete spolehnout

Hodí se jako kotva, která vyváží dynamičtější části investičního portfolia. Na trzích zpravidla platí, že v dobách vysoké volatility a nejistoty je to právě zlato, které posiluje a stoupá na ceně. Čím větší máte pochyby o české, evropské, potažmo světové ekonomice, tím více by pro vás mohlo být zlato zajímavé. Jako jediné aktivum totiž udrželo svou hodnotu a dokonce se zhodnotilo přes všechny krize a pády napříč roky i staletími. A to platí dodnes. V posledních 20 letech dokonce cena zlata průměrně rostla každý rok dvouciferným tempem.

Investiční zlato

Ryzí zlato, čistá hra

Světový trh se zlatem je transparentní. V kterýkoli okamžik je možné snadno zjistit jeho aktuální cenu. I to je jeden z důvodů, proč je zlato velmi likvidní. V případě, že jej budete potřebovat přeměnit v hotovost, kdekoli na světě snadno najdete kupce. To se týká zejména zlatých slitků od nejprestižnějších světových výrobců, se kterými v BHS spolupracujeme. Našim klientům tak můžeme nabídnout například zlaté cihličky švýcarské rafinerie PAMP, které se kromě prvotřídní jakosti vyznačují také unikátní technologií proti padělání Veriscan.  Díky tomu je možné snadno prokázat jejich pravost kdekoli na světě pouze za použití mobilního telefonu.

investiční zlato - zlaté mince

Zlaté slitky s BHS

Pokud také uvažujete o nákupu zlata, můžete využít příležitosti s námi. Máme za sebou téměř 30 let zkušeností na českém kapitálovém trhu. Zodpovědný a individuální přístup z nás dělá důvěryhodného partnera pro investory s různým zaměřením a cíli, včetně těch zlatých. Přímý nákup zlata přitom patří mezi nejoblíbenější formy spolupráce. Nabízíme totiž velkou varietu zlatých slitků a cihliček o nejvyšší ryzosti 999,9 / 1000. Vybírat můžete z následujících hmotností: 1 g, 2,5 g, 5 g, 10 g, 20 g, 31,1 g, 50 g, 100 g, 250 g, 500 g a 1000 g. Množství záleží čistě na vás. Kromě slitků nabízíme i další produkty, jako například zlatou minci Britannia nebo rakousko-uherský dukát. Orientační cenu zjistíte v kalkulačce níže. Pak již stačí zanechat na sebe kontakt a brzy se vám ozveme zpět a domluvíme se na podrobnostech.

k objednávce


investiční zlato - zlaté slitky

Vy víte proč, my víme jak.

Jednorázový nákup

Investiční
zlato

Postupné ukládání

Ukládání
do zlata

Speciální edice

Multigram+25

Speciální edice

Lunární
série

Limitovaná série

Zlatá sluneční
soustava

Limitovaná série

Zlaté SMART
mince

Speciální edice

Základní kolekce
zlatého investora

Speciální edice

Zlatá
horečka

Máme pro vás více investičních příležitostí

Fondy

Alternativní investice
do netradičních skupin aktivit

Akcie

Příležitost se podílet
na úspěchu firem

Asset management

Komplexní servis v oblasti
osobních financí

top