investice.cz /Lunární série
Vaše investiční příležitosti

Dvanáct zlatých slitků čínského zvěrokruhu

Investiční a umělecká sbírka, která s každým rokem roste. Od draka po zajíce, posbírat je můžete všechny.

Každý rok nový motiv

Každý rok přináší novou příležitost rozšířit vaši lunární sérii o nový slitek s motivem zvířete, které ho dle lunárního kalendáře reprezentuje.

Důvěryhodnost

Kvalitu slitků a propracovanou ražbu garantuje slévárna PAMP, zároveň jsou chráněny technologií proti padělání Veriscan™.

Vizuální atraktivita

Umělecké zpracování ražby na zlatých plaketách vychází ze spolupráce s předními světovými grafiky.

Bez DPH

Každý zlatý slitek ve sbírce splňuje všechna kritéria pro uzanční slitky, které jsou osvobozeny od DPH.

Lunární série, každoroční zlatá vzpomínka

Lunární série představuje příležitost každoroční investice do nového, atraktivního zlatého slitku s motivy zvířat čínského horoskopu a je zajímavá v mnoha ohledech. Kolekce originálních zlatých slitků započala svou cestu v roce 2012 symbolem draka a ukončí ji v roce 2023 symbolem zajíce. Sbírka vám tedy roste postupně v souladu s plynoucími roky. Vydávání nových slitků za vás sledujeme my a s příchodem nového roku vždy dáme vědět o možnosti nákupu. Zároveň lze sbírku dokoupit i zpětně.

Každoroční investice s momentem překvapení

Čínský kalendář patří mezi nejstarší datovací systémy, první zmínka pochází z roku 2 637 před naším letopočtem. Dle tradice každý rok reprezentuje jiné zvíře. Na základě jejich charakteristiky se také střídají základní elementy: dřevo, oheň, země, kov a voda. Kombinace vlastností zvířat a elementů umocňují atributy jednotlivých let. Tisíc let staré symboly ztvárnili grafici z celého světa a byly vybrány ty nejlepší návrhy.
Design každého slitku je tudíž originál, který se v budoucnu nebude opakovat.

Vaše záruka kvality a likvidity

Lunární série je vydávána ve dvou hmotnostních variantách – 5 g a 1 oz (31,1 g). Na každém zlatém slitku je propracovaná ražba symbolu zvířete, a to z přední i zadní strany. Na zadní straně je dále údaj o čisté váze v gramech, jedinečné identifikační číslo a logo rafinérie PAMP. Zároveň splňuje londýnský standard Good Delivery (LBMA), jenž zaručuje původ zlata použitého pro výrobu. Díky tomu je každý slitek akceptovatelný na všech světových trzích. Technologie VERISCAN™ snižuje riziko padělku. Každý slitek na sobě nese mikroskopický povrchový profil, který slouží jako „otisk prstů“. Ověřit pravost slitků lze díky technologii scanu i ve vašem smartphonu prostřednictvím aplikace dostupné z App Store.

Zlatý tip

Každý rok pro nás přináší nové výzvy, úskalí a úspěchy. V každém z nás je zakořeněna touha svá životní jubilea zvěčnit. Lunární série vždy nachází spojitost s daným rokem, ať už peněžitou hodnotou, nebo unikátním grafickým ztvárněním zvířete. Slitek se tak může stát hodnotným dárkem k narození dítěte, svatbě nebo memento jiné významné životní události.


Technické specifikace

Slitek 5 g: 23,2 mm x 24 mm x 0,90 mm
Slitek 1 oz: 41 mm x 24 mm x 1,71 mm
Země původu: Švýcarsko
Výrobce/Rafinérie: PAMP
Balení: ochranné balení s certifikační kartou ošetřené technologií VERISCAN™ Bullion Identification Security System
Ryzost: 999,9 / 1 000 (24 karátů)


Pořiďte si Lunární sérii právě teď!

Počet kusů

kus

Typ

Orientační cena*

Kontaktní údaje

* Přesná cena bude vyčíslena v den nákupu dle aktuálně platné tržní ceny zlata.

* Zlaté slitky s motivy dříve vydaných lunárních znamení jsou dostupné na vyžádání.

Pozn: Nejedná se o poskytování investičních služeb, protože fyzické zlato není investičním nástrojem ve smyslu § 3 zákona o podnikání na kapitálovém trhu, a proto tato činnost obchodníka s cennými papíry nepodléhá dohledu ČNB.

Využijte příležitosti

Svěřte své finance do správy odborníků a užijte si více klidu i volného času. Zanechte zde kontakt a vybereme společně nejvhodnější strategii pro vaše přání a potřeby.

Kontaktní údaje

Pozn: Nejedná se o poskytování investičních služeb, protože fyzické zlato není investičním nástrojem ve smyslu § 3 zákona o podnikání na kapitálovém trhu, a proto tato činnost obchodníka s cennými papíry nepodléhá dohledu ČNB.

Máme více zlatých příležitostí

Jednorázový nákup

Investiční
zlato

Postupné ukládání

Ukládání
do zlata

Speciální edice

Multigram+25

Limitovaná série

Zlatá sluneční
soustava

Limitovaná série

Zlaté SMART
mince

Speciální edice

Základní kolekce
zlatého investora

Speciální edice

Zlatá
horečka

Máme pro vás více investičních příležitostí

Fondy

Alternativní investice
do netradičních skupin aktivit

Akcie

Příležitost se podílet
na úspěchu firem

Asset management

Komplexní servis v oblasti
osobních financí

top