investice.cz /magazín
Vaše investiční příležitosti
Víc než na termíňáku

Apple vyjednává o zabudování umělé inteligence od Gemini do iPhonu

18.03.2024
AIappletechnologie

Zájem o akcie Redditu před vstupem na burzu pětkrát převyšuje nabídku

18.03.2024
akcieburzainvesticeipo

Ranní zpravodaj: Americké akcie ve čtvrtek klesly po zveřejnění dalšího údaje o inflaci

15.03.2024
S&P500akcieburzadow jonesnasdaqusa

McDonald's v mnoha zemích světa zasáhl výpadek počítačového systému

15.03.2024
mcdonaldssvět

BHS Real Estate Fund SICAV koupil nejmodernější kancelářskou budovu v Plzni

24.06.2020

BHS Real Estate Fund SICAV, a.s. se dne 18. 6. 2020 stal vlastníkem Hamburk Business Center...

BHS Real Estate Fund SICAV, a.s. se dne 18. 6. 2020 stal vlastníkem Hamburk Business Center. Jedná se o nejmodernější kancelářskou budovu v Plzni. Prodávajícím byla společnost Expandia, a.s.

Hamburk Business Center je kancelářský komplex s pronajímatelnou plochou 7.500 m 2 a 88 parkovacími místy. Budova byla zkolaudována na konci roku 2019. Hamburk Business Center má coby administrativní budova vynikající polohu na adrese U Prazdroje 2807/8, Plzeň Východní Předměstí. Hamburk Business Center je vzdálené necelých 300 metrů od vlakového a autobusového nádraží a zároveň několik minut pěší chůze od historického centra města.



Velkou výhodou pro nájemníky budovy je její skvělá vizibilita. Přestože byl Hamburk Business Center dostavěn až v druhém pololetí 2019, je již dnes obsazen ze 75 procent renomovanými nájemníky. BHS Real Estate Fund SICAV tak s potěšením konstatuje, že touto investicí dosahuje pro své investory další diverzifikace investic prostřednictvím atraktivní kancelářské budovy.


Na dané téma si můžete poslechnout více v podcastu:



Na straně kupujícího byli jako poradci společnosti HKDW, TPA, Arcadis a BNP Paribas Real Estate. Smluvní strany se dohodly, že hodnota transakce nebude zveřejněna.


BHS Real Estate Fund SICAV je fond kvalifikovaných investorů, založený obchodníkem s cennými papíry BH Securities a.s. dle českého právního řádu a administrovaný investiční společností AMISTA. Investoři mají možnost zhodnotit své prostředky ve Fondu prostřednictvím investic do komerčních nemovitostí, a to primárně do kancelářských budov na území České republiky.


BHS Real Estate Fund SICAV je zaměřen na investice do moderních kancelářských budov. Jedná se primárně o budovy, jež jsou atraktivní pro nájemníky, kteří požadují kanceláře v perfektním technickém stavu v dobře dostupných lokalitách. S potěšením tak konstatujeme, že máme v portfoliu novou administrativní budovu, která odpovídá našim očekáváním, a věříme, že bude dobrou volbou i pro naše další dlouhodobé nájemníky,“ říká za zakladatele fondu BH Securities a.s. Pavel Borovička.


Více informací o fondu: http://ref.bhs.cz/cz/home


Podcast na téma investování do komerčních nemovitostí (květen 2019):


Investujte do komerčních nemovitostí!

Nechte nám na sebe tyto údaje a my se ozveme zpět.

Formulář odeslán!

Děkujeme za vyplnění kontaktního formuláře!


Investiční příležitosti

Jestli jste již načerpali dost informací, přišel čas zamyslet se, jak je využít. Pokud máte chuť zapojit se do světa investic, stačí si vybrat svou příležitost.

top