investice.cz /magazín
Vaše investiční příležitosti

Ranní zpravodaj: Index S&P 500 uzavřel ve strědu zhruba beze změny

09.05.2024
S&P500akcieburzadow jonesnasdaqusa

Japonská automobilka Nissan téměř zdvojnásobila celoroční zisk

09.05.2024
autojaponskotržby

Nejdůležitejší body z letošního sjezdu akcionářů Berkshire Hathaway

07.05.2024
akcieasieburzadluhopisyinvesticetechnologie

Stavební produkce se prudce propadla

07.05.2024
realitní trhstavebnictvíčesko

McDonald's se chystá otevřít novou síť poboček pro milovníky sladkého

08.12.2023

Síť CosMc's bude konkurovat Starbucksu...

Americký řetězec restaurací s rychlým občerstvením McDonald's se chystá otevřít novou síť poboček v retro stylu pro milovníky sladkého. Síť CosMc's bude konkurovat Starbucksu. S odkazem na sdělení firmy o tom informuje zpravodajský server BBC. První restaurace zahájí provoz tento týden poblíž Chicaga a zaměří se na speciální horké a studené nápoje.

Do konce příštího roku plánuje McDonald's otevřít deset poboček. Firma chce ze začátku testovat, nakolik je nový koncept zajímavý pro zákazníky ve Spojených státech a jinde ve světě. Pak si nechá rok na vyhodnocení výsledků.

Nová restaurace bude nabízet rychlý a pohodlný způsob, jak si objednat svačinu nebo kávu na posilněnou. Bude nabízet v USA oblíbené položky jako sendviče McMuffin s vajíčkem a slaninou nebo sladký dezert M&M McFlurries, ale nově třeba i sladký nápoj Churro Frappe a preclíky.

McDonald's už provozuje síť kaváren a občerstvení s názvem McCafé, která nabízí pouze kávu a zákusky. Název nově plánované sítě poboček pochází od maskota CosMc, který je mimozemšťan a touží po jídle z McDonald's. Objevoval se v reklamách na přelomu 80. a 90 let.


Zdroj: ČTK

Investiční příležitosti

Jestli jste již načerpali dost informací, přišel čas zamyslet se, jak je využít. Pokud máte chuť zapojit se do světa investic, stačí si vybrat svou příležitost.

top