investice.cz /magazín
Vaše investiční příležitosti

Diverzifikace v době koncentrovaných akciových trhů – výzkum Goldman Sachs

03.05.2024
akcieburzainvesticeusa

Komerční bance klesl v 1. čtvrtletí čistý zisk meziročně o 21,3 %

03.05.2024
KBakciebankatržbyčesko

ČEZ v létě zlevní elektřinu a plyn 1,7 milionu zákazníků bez závazku

02.05.2024
cenaenergetikaČEZčesko

Farmaceutická firma Novo Nordisk zvýšila čtvrtletní zisk a zlepšila výhled

02.05.2024
akcieevropatechnologietržby

GEVORKYAN vstupuje na burzu s duálním listingem v Bratislavě

22.02.2024

K tomuto klíčovému milníku pro společnost i pro slovenský kapitálový trh dojde 22. 2. 2024...

Společnost GEVORKYAN, a.s., inovativní lídr v oblasti práškové metalurgie, s hrdostí oznamuje svůj historický krok - přijetí akcií emitenta na kótovaný hlavní trh Burzy cenných papírů v Bratislavě (BCPB).

GEVORKYAN prostřednictvím duálního kotování vstupuje na Burzu cenných papírů v Bratislavě.

K tomuto klíčovému milníku pro společnost i pro slovenský kapitálový trh dojde 22. 2. 2024. Bude to první den obchodování na BCPB. Tím se otevírá nová kapitola pro všechny, kteří hledají příležitost investovat do dynamické a rostoucí společnosti.

Přijetí akcií společnosti GEVORKYAN na BCPB má významný dopad nejen pro společnost GEVORKYAN, ale také pro celou burzu a kapitálový trh ve Slovenské republice.

Pro společnosti na Slovensku, které hledají kapitál pro svůj rozvoj, je uvedení společnosti GEVORKYAN na burzu inspirativním příběhem toho, jak lze úspěšně využít možností kapitálového trhu k financování ambiciózního růstu a inovací. GEVORKYAN je vzorem pro společnosti, které usilují o rozvoj svého podnikání a potřebují k tomu získat kapitál.

Společnost GEVORKYAN byla založena na zelené louce na strategickém místě v srdci Evropy a dnes je považována za světový unikát a je příkladem výjimečného úspěchu. Jako evropský lídr v oblasti v práškové metalurgii je společnost jednou z nejinovativnějších v celosvětovém měřítku, s každoročním vývojem více než 150 nových výrobků a měsíční výrobou přesahující 5 milionů dílů.

Společnost GEVORKYAN disponuje nejmodernější laboratoří a moderní nástrojárnou s nepřetržitým třísměnným provozem, díky čemuž je spolehlivým dodavatelem velkých nadnárodních společností s celosvětovou působností.

Společnosti GEVORKYAN asistovaly společnosti VERSUTE INVESTMENTS a HAVEL & PARTNERS při jejím duálním vstupu na bratislavskou burzu cenných papírů, jakož i při vstupu na pražskou burzu cenných papírů v roce 2022 a přechodu na její trh PRIME v roce 2023.

Upozornění

Tento dokument v žádném případě nepředstavuje nabídku ani výzvu k prodeji či nákupu cenných papírů. Informace obsažené v tomto dokumentu mají pouze informativní charakter a doporučujeme Vám, abyste se pro kontext a vysvětlení obrátili na zástupce společnosti VERSUTE INVESTMENTS, a.s., nebo GEVORKYAN, a.s. uvedené níže. Veřejná nabídka akcií v České republice byla provedena na základě prospektu akcií vypracovaného v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2017/1129 o prospektu, který je k dispozici na internetových stránkách společnosti GEVORKYAN, a.s.


Zdroj: ČTK

Investiční příležitosti

Jestli jste již načerpali dost informací, přišel čas zamyslet se, jak je využít. Pokud máte chuť zapojit se do světa investic, stačí si vybrat svou příležitost.

top