investice.cz /magazín
Vaše investiční příležitosti

Ranní zpravodaj: Indexy S&P 500 a Dow Jones poskočily o zhruba 0,5 %

15.05.2024
S&P500akcieburzadow jonesnasdaqusa

USA pohrozily rakouské RBI omezením přístupu k svému finančnímu systému

15.05.2024
bankainvesticeruskousa

Ranní zpravodaj: Čistý zisk firmy ČEZ v prvním čtvrtletí stoupl o čtvrtinu

14.05.2024
S&P500akciedow jonesnasdaqČEZ

Češi jsou v investování stále opatrní. Změna přicházi s mladou generací

14.05.2024
investicepenízečesko

Jednoduchý způsob, jak se stát spolumajitelem úspěšné firmy

13.05.2014

Zakoupením akcie získáváte majetkový podíl na jejím emitentovi a můžete se tak podílet na úspěších akciových společností. Akcie mohou být pro investory zajímavé jako krátkodobá spekulace i dlouhodobá investice. Oblíbenost řady akcií souvisí i s

Zakoupením akcie získáváte majetkový podíl na jejím emitentovi a můžete se tak podílet na úspěších akciových společností. Akcie mohou být pro investory zajímavé jako krátkodobá spekulace i dlouhodobá investice. Oblíbenost řady akcií souvisí i s pravidelnou výplatou dividend. V ČR i v zahraničí je mnoho zajímavých titulů, které přinášejí svým akcionářům zajímavé výnosy, např. Microsoft, ČEZ, Exxon, Pfi zer, Wal-Mart, Apple, Volkswagen, Ebay.

Při rozhodování Vám mohou být užitečné analýzy jednotlivých společností. Při technické analýze se vychází z předchozích tržních pohybů a při fundamentální analýze se stanovuje vnitřní hodnota, která se poté porovnává s aktuální tržní cenou.

Představujeme vám další zajímavé akcie, které sledujeme. U akcií se zaměřujeme na dividendový výnos, návratnost investice, růst tržeb a zisků, zadlužení, chování ceny akcie, zprávy a jiné fundamenty, které mohou mít vliv na cenový vývoj. Snažíme se v trhu vidět nejen investiční příležitost, ale i rizika. Více informací o jednotlivých akcií si přečtěte zde: http://www.bhs.cz/page.aspx?id=zajimave-akcie.

Pro bližší informace nás kontaktujte na tel.č.: +420 255 710 710 nebo nám pošlete e-mail: [email protected].

Investiční příležitosti

Jestli jste již načerpali dost informací, přišel čas zamyslet se, jak je využít. Pokud máte chuť zapojit se do světa investic, stačí si vybrat svou příležitost.

top