investice.cz /magazín
Vaše investiční příležitosti
Víc než na termíňáku

Ranní zpravodaj: Americké akcie skončily ve čtvrtek převážně v červených číslech

19.04.2024
S&P500akcieburzadow jonesnasdaqusa

Ranní zpravodaj: Velké technologické společnosti byly hnacím motorem dění na trhu

18.04.2024
S&P500akcieburzadow jonesnasdaqusa

Prodej elektromobilu Xiaomi je vyšší, než firma čekala

18.04.2024
EVautoprodejčína

Výrobce čipů TSMC zvýšil čtvrtletní tržby i zisk

18.04.2024
AIakcietechnologietržbytsmc

Pylontech mezi 50 nejinovativnějšími podniky v Číně

30.08.2022

Společnost Pylon Technologies je specializovaný dodavatel bateriových systémů pro ukládání energie...

Společnost Pylon Technologies (Pylontech), specializovaný dodavatel bateriových systémů pro ukládání energie (BESS), oznámila, že ji časopis Forbes zařadil na svůj seznam 50 nejinovativnějších společností v oblasti nové energetiky v Číně v roce 2022.

Pylontech je jednou z mála společností s nezávislým výzkumem a vývojem a výrobními kapacitami pro základní komponenty používané při skladování energie, včetně bateriových článků, modulů a systémů řízení baterií. Zveřejnění seznamu 50 nejinovativnějších čínských společností je oceněním podniků, které významně ovlivňují svůj obchodní model, investice do výzkumu a vývoje, vlastní růst, správu a řízení společnosti a další prvky, jejichž hnací silou jsou inovace.

Zařazení na seznam dokládá schopnost společnosti Pylontech inovovat a zaujímat vedoucí postavení v odvětví obnovitelných a udržitelných zdrojů a představuje významné uznání následující po vstupu do indexu MSCI. Společnost Pylontech je předním světovým dodavatelem systémů pro skladování energie (ESS) a již desítky let poskytuje služby v oblasti bydlení, průmyslu a veřejných služeb.

Viceprezident společnosti Pylontech Geoffrey Song prohlásil: „Je pro nás velkou ctí být zařazeni do žebříčku 50 nejinovativnějších společností v Číně podle časopisu Forbes. Posiluje to naši důvěru pokračovat v investicích do výzkumu a vývoje dalších inovativních produktů. Budeme se i nadále zaměřovat na vývoj v oblasti skladování energie a budeme se věnovat inovacím a výzkumu a vývoji, abychom dosáhli nulových čistých emisí uhlíku."

Podle poslední pololetní zprávy za rok 2022, která byla zveřejněna 26. srpna 2022, společnost a její dceřiné společnosti v současné době vlastní celkem 194 patentů. Tato zpráva také uvádí, že podíl výzkumu a vývoje na tržbách společnosti Pylontech v prvním pololetí roku 2022 dosahoval 6,99 % a investice do výzkumu a vývoje dosáhly 132,40% nárůstu oproti prvnímu pololetí roku 2021, což naplňuje strategii společnosti vysokých investic do výzkumu a vývoje.

Udržitelná budoucnost je již za rohem a integrace inovativních řešení skladování a výroby energie z obnovitelných zdrojů maximalizuje výhody propojeného energetického ekosystému. Společnost Pylontech, která klade důraz na inovace, se zavazuje k tomu, že bude podporovat rozvoj odvětví skladování energie a společně se zákazníky a partnery po celém světě vytvářet svět ekologické energie.

Investiční příležitosti

Jestli jste již načerpali dost informací, přišel čas zamyslet se, jak je využít. Pokud máte chuť zapojit se do světa investic, stačí si vybrat svou příležitost.

top