investice.cz /magazín
Vaše investiční příležitosti
Víc než na termíňáku

Ranní zpravodaj: Velké technologické společnosti byly hnacím motorem dění na trhu

18.04.2024
S&P500akcieburzadow jonesnasdaqusa

Prodej elektromobilu Xiaomi je vyšší, než firma čekala

18.04.2024
EVautoprodejčína

Výrobce čipů TSMC zvýšil čtvrtletní tržby i zisk

18.04.2024
AIakcietechnologietržbytsmc

Ranní zpravodaj: Dow Jones v úterý přerušil šestidenní sérii ztrát

17.04.2024
S&P500akcieburzadow jonesnasdaqusa

BHS GERMAN REAL ESTATE FUND SICAV, A.S. má svou první kancelářskou budovu

01.03.2018

Od minulého týdne se BHS German Real Estate Fund Sicav, a.s. může pyšnit novou kancelářskou budovu v portfoliu...

Od minulého týdne se BHS German Real Estate Fund Sicav, a.s. může pyšnit novou kancelářskou budovu ve svém portfoliu - Oregon House, který se nachází v Praze 5 – Zličíně. Celkový hrubý objem transakce přesáhl 25 mil. Euro. Pro kupujícího představuje transakce získání příjmu přesahujícího 7,5% bez započtení efektu z externího financování.

Oregon House je moderní kancelářskou budovou s pronajímatelnou plochou o rozloze 14 500 m2. Poskytuje nájemníkům nejen otevřené a vzdušné kancelářské prostory, ale také přes 330 garážových míst. Nemovitost má velmi dobře diverzifikované portfolio zajímavých nadnárodních a silných českých společností.

BHS German Real Estate Fund Sicav, a.s. je fondem kvalifikovaných investorů. Investoři mají možnost zhodnotit své prostředky ve Fondu prostřednictvím investic do komerčních nemovitostí. Primárně se jedná o budovy na území České republiky, ale doplňkově také na území Slovenska a Německa.

„Komerční nemovitosti poskytují, v porovnání s těmi rezidenčními, atraktivní výnos z nájmů. Po uzavření této transakce jsme se rozhodli znovu oslovit investory s možností úpisu dalších investičních akcií fondu a investiční výbor také v současné době analyzuje nové příležitosti tohoto typu.“, říká Pavel Borovička, člen správní rady fondu.

Více informací o fondu:    

http://gref.bhs.cz/cz/home  

Investiční příležitosti

Jestli jste již načerpali dost informací, přišel čas zamyslet se, jak je využít. Pokud máte chuť zapojit se do světa investic, stačí si vybrat svou příležitost.

top