investice.cz /magazín
Vaše investiční příležitosti

ČEZ v létě zlevní elektřinu a plyn 1,7 milionu zákazníků bez závazku

02.05.2024
cenaenergetikaČEZčesko

Farmaceutická firma Novo Nordisk zvýšila čtvrtletní zisk a zlepšila výhled

02.05.2024
akcieevropatechnologietržby

Ranní zpravodaj: Týden plný důležitých makroekonomických údajů

30.04.2024
S&P500akcieburzadow jonesnasdaqusa

Trhy podceňují šance na recesi

30.04.2024
akcieekonomikausa

Petr Šrámek posílil tým BHS Real Estate Fund

01.08.2023

BHS Real Estate Fund pokořil hranici fondového kapitálu ve výši 1,7 miliardy korun a dál posiluje svou pozici na trhu...

BHS Real Estate Fund pokořil hranici fondového kapitálu ve výši 1,7 miliardy korun a dál posiluje svou pozici na trhu. Vzhledem ke snaze udržet stávající růst a zaměřit se na nové projekty, byl současný tým posílen o Petra Šrámka, který bude nově zastávat v BH Securities pozici Head of Real Estate Department. Díky bohatým zahraničním zkušenostem Petra Šrámka bude mít BHS Real Estate Fund prostřednictvím odborného poradenství ze strany BHS náskok před konkurencí v oblasti ESG, která se ukazuje jako klíčová pro další rozvoj nemovitostního trhu.

Petr Šrámek působil 11 let v burzovně obchodované společnosti Invesco Real Estate, kde zastával pozici manažera investic do nemovitostí ve střední a východní Evropě. V úzkém týmu pracoval na transakcích v hodnotě 3,1 miliardy eur, přímo byl odpovědný za 16 transakcí v hodnotě 771 milionů eur. Předtím pracoval na manažerské pozici ve společnosti P3, kde se zaměřoval na developerskou činnost a správu aktiv ve střední a východní Evropě.

“Petra Šrámka považuji za veterána nemovitostního trhu. Díky jeho četným mezinárodním zkušenostem, skvěle odvedené práci na dřívějších projektech a perfektní pověsti na trhu jsem přesvědčen, že bude výraznou posilou našeho týmu,“ říká jednatel nemovitostních společností BHS Real Estate Fund Pavel Borovička.

„Na středoevropském trhu budou uplatňovány trendy, které k nám přicházejí ze západní Evropy. Nemá smysl se těmto trendům bránit. Naopak bychom měli v těchto trendech spatřovat nové příležitosti k růstu, díky kterým budeme ziskovější a společensky odpovědnější než naše konkurence,“ říká hlavní ekonom BHS Štěpán Křeček.

BHS Real Estate Fund je založen dle českého právního řádu jako fond kvalifikovaných investorů. Hlavním podkladovým aktivem jsou investice do komerčních nemovitostí, a to primárně do kancelářských budov na území České republiky. Fond se soustředí na nemovitosti v nadstandardním technickém stavu, s dobře diverzifikovaným portfoliem dlouhodobých nájemníků. Cílený roční výnos Fondu převyšuje 8 procent. Minimální investice do Fondu je stanovena na 1 milion korun.




Investujte do komerčních nemovitostí!

Nechte nám na sebe tyto údaje a my se ozveme zpět.

Formulář odeslán!

Děkujeme za vyplnění kontaktního formuláře!


Investiční příležitosti

Jestli jste již načerpali dost informací, přišel čas zamyslet se, jak je využít. Pokud máte chuť zapojit se do světa investic, stačí si vybrat svou příležitost.

top