investice.cz /magazín
Vaše investiční příležitosti

Ranní zpravodaj: Týden plný důležitých makroekonomických údajů

30.04.2024
S&P500akcieburzadow jonesnasdaqusa

Trhy podceňují šance na recesi

30.04.2024
akcieekonomikausa

Coca-Cola v prvním čtvrtletí mírně zvýšila tržby i zisk

30.04.2024
akciecoca-colatržby

Ranní zpravodaj: Tento týden nebude patřit k těm klidnějším

29.04.2024
S&P500akciedow jonesekonomikausa

McDonald's se chystá otevřít novou síť poboček pro milovníky sladkého

08.12.2023

Síť CosMc's bude konkurovat Starbucksu...

Americký řetězec restaurací s rychlým občerstvením McDonald's se chystá otevřít novou síť poboček v retro stylu pro milovníky sladkého. Síť CosMc's bude konkurovat Starbucksu. S odkazem na sdělení firmy o tom informuje zpravodajský server BBC. První restaurace zahájí provoz tento týden poblíž Chicaga a zaměří se na speciální horké a studené nápoje.

Do konce příštího roku plánuje McDonald's otevřít deset poboček. Firma chce ze začátku testovat, nakolik je nový koncept zajímavý pro zákazníky ve Spojených státech a jinde ve světě. Pak si nechá rok na vyhodnocení výsledků.

Nová restaurace bude nabízet rychlý a pohodlný způsob, jak si objednat svačinu nebo kávu na posilněnou. Bude nabízet v USA oblíbené položky jako sendviče McMuffin s vajíčkem a slaninou nebo sladký dezert M&M McFlurries, ale nově třeba i sladký nápoj Churro Frappe a preclíky.

McDonald's už provozuje síť kaváren a občerstvení s názvem McCafé, která nabízí pouze kávu a zákusky. Název nově plánované sítě poboček pochází od maskota CosMc, který je mimozemšťan a touží po jídle z McDonald's. Objevoval se v reklamách na přelomu 80. a 90 let.


Zdroj: ČTK

Investiční příležitosti

Jestli jste již načerpali dost informací, přišel čas zamyslet se, jak je využít. Pokud máte chuť zapojit se do světa investic, stačí si vybrat svou příležitost.

top