investice.cz /magazín
Vaše investiční příležitosti

Ranní zpravodaj: Index S&P 500 uzavřel ve strědu zhruba beze změny

09.05.2024
S&P500akcieburzadow jonesnasdaqusa

Japonská automobilka Nissan téměř zdvojnásobila celoroční zisk

09.05.2024
autojaponskotržby

Nejdůležitejší body z letošního sjezdu akcionářů Berkshire Hathaway

07.05.2024
akcieasieburzadluhopisyinvesticetechnologie

Stavební produkce se prudce propadla

07.05.2024
realitní trhstavebnictvíčesko

Konference Zdravotnictví 2016 a uzavření soutěže o zlaté cihličky

07.12.2015

Konference ZDRAVOTNICTVÍ 2016, kterou pořádala Unie zaměstnavatelských svazů (UZS) ČR a Mladá fronta, a. s., podruhé v řadě vytvořila prostor pro ministerstvo zdravotnictví i ostatních subjekty, které představily novinky, změny a záměry v resortu zdr

Konference ZDRAVOTNICTVÍ 2016, kterou pořádala Unie zaměstnavatelských svazů (UZS) ČR a Mladá fronta, a. s., podruhé v řadě vytvořila prostor pro ministerstvo zdravotnictví i ostatních subjekty, které představily novinky, změny a záměry v resortu zdravotnictví pro příští rok.

O podmínkách, financování a změnách, které českému zdravotnictví přinese příští rok, vedle ministra zdravotnictví hovořil prezident Unie zaměstnavatelských svazů ČR (UZS) Ing. Jiří Horecký, prezident České lékařské komory MUDr. Milan Kubek, náměstek ministra zdravotnictví MUDr. Tom Philipp, Ph.D., MBA, nebo předseda Českomoravských odborových svazů MKOS Josef Středula.

Prezident UZS Jiří Horecký na konferenci označil za jeden z největších problémů českého zdravotnictví nedostatek zdravotníků, zejména sester. Uvedl, že odborná diskuse by měla být vedena o jejich vzdělávání a způsobech jejich odměňování. Předseda Českomoravské konfederace odborových svazů (ČMKOS) Josef Středula představil výsledky průzkumu, který mezi zdravotnickým personálem provedl Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče.

   

Soutěž Zlatá cihla s BH Securities

Společnost BH Securities se zúčastnila konference jako jeden z vystavovatelů. Na místě si účastníci mohli prohlédnout a potěžkat zlatou cihlu. Svůj tip na její váhu pak zařadili do soutěže a účastníci s třemi nejbližšími odhady vyhráli 20g, 10g a 5g cihličku zlata. Tu si každý přišel převzít minulý týden, tj. 2. prosince 2015.

Výhercům gratulujeme a ostatním doporučujeme sledovat naše stránky a v příští soutěži můžete vyhrát právě Vy.

   

Zprava: 1. místo, p. Cejnek,                      Zprava: 2. místo, p. Burian,                   Zprava: 3. místo, p. Zezula

Generální ředitel BHS p. Lepka              Generální ředitel BHS p. Lepka            Generální ředitel BHS p. Lepka

  

Investiční příležitosti

Jestli jste již načerpali dost informací, přišel čas zamyslet se, jak je využít. Pokud máte chuť zapojit se do světa investic, stačí si vybrat svou příležitost.

top