investice.cz /magazín
Vaše investiční příležitosti

Nejdůležitejší body z letošního sjezdu akcionářů Berkshire Hathaway

07.05.2024
akcieasieburzadluhopisyinvesticetechnologie

Stavební produkce se prudce propadla

07.05.2024
realitní trhstavebnictvíčesko

Streamingové služby Disney jsou poprvé v zisku

07.05.2024
akciedisneytržby

Ranní zpravodaj: Všechny tři hlavní indexy tento týden v kladných číslech

06.05.2024
S&P500akcieburzadow jonesnasdaqusa

Měsíční zpráva ECB je v optice dozníváním jednání o sazbách v minulém týdnu

12.06.2014

U právě zveřejněné červnové zprávy ECB se stojí za to na chvilku zastavit v souvislosti s jednáním a rozhodováním Evropské centrální banky o sazbách a dalších opatřeních na obranu proti deflaci z minulého týdne. Staňte se s námi úspěšným akcionářem.

U právě zveřejněné červnové zprávy ECB se stojí za to na chvilku zastavit v souvislosti s jednáním a rozhodováním Evropské centrální banky o sazbách a dalších opatřeních na obranu proti deflaci z minulého týdne.

Banka kromě rekapitulace provedených a navrhovaných kroků doplnila argumenty v podobě meziročního poklesu úvěrů finančních institucí podnikovému segmentu (nefinančním institucím). Objem úvěrů v dubnu meziročně poklesl o -2,7% po poklesu o -3,1% (viz graf).

Negativní vývoj v úvěrování nefinančního sektoru je pozorován prakticky z kraje roku 2012. V posledních měsících nabyl na intenzitě zejména vlivem poklesu v realitním sektoru a sektoru služeb. V duchu tohoto vývoje se tedy ECB snaží účelově nasměrovat dodatečnou likviditu nabízenou bankám právě do tohoto segmentu a povzbudit nejen banky, ale i podniky.

Chcete se také stát spolumajitelem úspěšné firmy?

Odborníci v BHS s Vámi rádi zkonzultují vhodné investice. BHS je úspěšným obchodníkem na trhu více než 20 let. Vyplňte kontaktní formulář a naši odborníci Vám pomohou výhodně investovat. 

Investiční příležitosti

Jestli jste již načerpali dost informací, přišel čas zamyslet se, jak je využít. Pokud máte chuť zapojit se do světa investic, stačí si vybrat svou příležitost.

top