investice.cz /magazín
Vaše investiční příležitosti
Víc než na termíňáku

Ranní zpravodaj: Americké akcie skončily ve čtvrtek převážně v červených číslech

19.04.2024
S&P500akcieburzadow jonesnasdaqusa

Apple odstranil ze svého čínského obchodu aplikace WhatsApp a Threads

19.04.2024
appleusačína

Tesla svolává téměř 3900 Cybertrucků

19.04.2024
autotesla

Ranní zpravodaj: Velké technologické společnosti byly hnacím motorem dění na trhu

18.04.2024
S&P500akcieburzadow jonesnasdaqusa

VIDEO: Když černý netopýr řádí na trzích

14.05.2020

Co přesně se v posledních týdnech stalo na kapitálových trzích?

ČÁST 1/2

Co přesně se v posledních týdnech stalo na kapitálových trzích? Jaké dvě hlavní události vyvolaly strmý pád akcií a chovaly se trhy racionálně? Dosáhly již klesající akcie na konci března svého dna? Jak se na začátku krize chovali systematičtí i fundamentální investoři? Jak situace na akciovém trhu ovlivnila ocbhodování s opcemi a co se dělo s volatilitou? A jaký dopad mají a mohou mít záchranná opatření přijatá americkým FEDem? Proč komodity reagují jinak než akcie? Proč po určitou dobu padalo na ceně dokonce i zlato? Jak se může stát, že cena ropy je zápornáa co to znamená? Která aktiva propadla nejvíc, a která naopak rostla?



ČÁST 2/2


Jaké investiční strategie se v dnešní době nejvíce osvědčují? Jak do záchrany firem může v období nejistot vstupovat stát? Budou firmy snižovat dividendy a jak to ovlivní ceny akcií? Jak reagují "dividendoví aristokraté"? Budou pořád padat méně? Vrátíme se do roka k hodnotám před krizí? Liší se value a momentum investoři ve svém chování a jak? Příjdou další propady a korekce, nebo to máme za sebou? Jak je reálná hrozba vysoké inflace a jak to ovlivní akciový trh a ceny? Bude Evropa reagovat podobně jako Amerika nebo budou vidět rozdíly jako v roce 2008? Přežije eurozóna a Evropská unie? Kdy budou indexy zpátky na úrovních all time high? "Přežije" tuto situaci Donald Trump?




Chcete obchodovat na kapitálových trzích?

Spojte se s těmi nejlepšími právě teď!

Formulář odeslán!

Děkujeme za vyplnění kontaktního formuláře!



Investiční příležitosti

Jestli jste již načerpali dost informací, přišel čas zamyslet se, jak je využít. Pokud máte chuť zapojit se do světa investic, stačí si vybrat svou příležitost.

top