investice.cz /magazín
Vaše investiční příležitosti
Víc než na termíňáku

Ranní zpravodaj: Akcie na Wall Street rostly a navázaly na rekordní rally

22.03.2024
S&P500akcieburzadow jonesnasdaqusa

Firmě Nike za třetí čtvrtletí klesl zisk o pět procent

22.03.2024
světtržbyusa

Tržní hodnota firmy Apple klesla o 113 miliard dolarů

22.03.2024
akcieappleregulace

Ranní zpravodaj: Trh práce USA na začátku roku 2024 nadále překvapuje růstem

21.03.2024
ekonomikapráceusa

Hlavním ekonomem BH Securities je Štěpán Křeček

14.11.2017

Společnost BH Securities a.s., významný nebankovní obchodník s cennými papíry v ČR, má od dnešního dne ve svém týmu novou posilu...

Společnost BH Securities a.s., významný nebankovní obchodník s cennými papíry v ČR, má od dnešního dne ve svém týmu novou posilu. Na pozici hlavního ekonoma nastupuje Ing. Štěpán Křeček, MBA. Náplní jeho práce bude zejména tvorba makroekonomických analýz a analytických podkladů, jejich komunikace vůči klientům a širší veřejnosti včetně médií. 

Další změnou v týmu je povýšení Ing. Martina Vlčka na pozici hlavního analytika, který se nyní bude věnovat především analýzám kapitálových trhů, vyhledáváním investičních příležitostí v rámci asset managementu a správy fondů kvalifikovaných investorů.

Od těchto změn společnost hodně očekává. „Jsem rád, že osobou Štěpána Křečka do naší společnosti nastupuje mladý, dynamický, ale už i zkušený ekonom, který významně posílí naše analytické zázemí a přispěje ke zkvalitňování služeb pro naše klienty a partnery. Ještě v tomto roce představíme část nových projektů a akcí, do kterých bude Štěpán zapojen“, říká Zdeněk Lepka, předseda představenstva BH Securities a.s.

Štěpán svůj nástup do společnosti komentuje takto: „BH Securities je seriózní obchodník s cennými papíry v České republice s dlouhou historií. Udržuje si významnou pozici při obchodování s akciemi, v oblasti korporátních dluhopisů a nově také na poli fondů kvalifikovaných investorů.  Velmi si vážím skvělého analytického týmu společnosti a je mi ctí, že jako hlavní ekonom budu moct přispět k dalšímu rozvoji a růstu.“

Štěpán vystudoval Národohospodářskou fakultu Vysoké školy ekonomické v Praze, na které aktivně pedagogicky působí a studuje doktorandské studium. Odborně se zaměřuje především na analýzu české ekonomiky, sociální systémy a veřejné rozpočty. Při svém studiu strávil nějaký čas na London School of Economics a díky studiu MBA si rozšířil své znalosti a dovednosti také v oblasti businessu.

*          *          *

BH Securities a.s. je přední licencovaným obchodníkem s cennými papíry a členem Burzy cenných papírů Praha a.s. V současnosti patří mezi nejvýznamnější nebankovní obchodníky s cennými papíry na českém kapitálovém trhu, poskytuje komplexní portfolio investičních služeb včetně individuálního asset managementu, nově podniká v oblasti fondového businessu a od roku 2014 také obchoduje s investičním zlatem. V příštím roce oslaví 25 let své existence

Investiční příležitosti

Jestli jste již načerpali dost informací, přišel čas zamyslet se, jak je využít. Pokud máte chuť zapojit se do světa investic, stačí si vybrat svou příležitost.

top