investice.cz /magazín
Vaše investiční příležitosti
Víc než na termíňáku

Ranní zpravodaj: Akcie na Wall Street rostly a navázaly na rekordní rally

22.03.2024
S&P500akcieburzadow jonesnasdaqusa

Firmě Nike za třetí čtvrtletí klesl zisk o pět procent

22.03.2024
světtržbyusa

Tržní hodnota firmy Apple klesla o 113 miliard dolarů

22.03.2024
akcieappleregulace

Ranní zpravodaj: Trh práce USA na začátku roku 2024 nadále překvapuje růstem

21.03.2024
ekonomikapráceusa

Google umožní malým podnikům rozšířit si účet

14.06.2021

Společnost Google umožní malým podnikům rozšířit si účet. Služba Google Workspace...

Společnost Google umožní malým podnikům rozšířit si účet. Služba Google Workspace Individual nabízí širší možnosti kalendáře, videochaty a rozesílání newsletterů, informovala dnes americká internetová firma. Základní verze stojí necelých osm dolarů na měsíc (zhruba 170 Kč), Google nadto nabízí dočasnou slevu dva dolary.

Internetová společnost se snaží, aby si její uživatelé předplatili její rozšířené služby, které nabízí například na platformě YouTube nebo v aplikaci na správu fotografií Google Photos. Prodej předplatného by mohl společnosti Google pomoci zvýšit tržby nad rámec reklamy, napsala agentura Reuters.


Služba Workspace Individual bude brzy spuštěna ve Spojených státech, Kanadě, Mexiku, Brazílii, Austrálii a Japonsku.


Google dnes oznámil i další změny služby Workspace. Velké společnosti budou mít například pod kontrolou šifrování svých souborů uložených na virtuálním disku Google Drive a mohou zabránit tomu, aby je Google odemkl. Jedním z prvních klientů je evropský výrobce letecké techniky Airbus.


Zdroj: ČTK




"Velké technologické společnosti byly nejsilnějšími globálními hráči už před koronavirovou krizí. Pandemie jejich dominanci ještě posílila, protože urychlila přechod z reálného do virtuálního světa."

Štěpán Křeček, hlavní ekonom BHS

Investiční příležitosti

Jestli jste již načerpali dost informací, přišel čas zamyslet se, jak je využít. Pokud máte chuť zapojit se do světa investic, stačí si vybrat svou příležitost.

top