investice.cz /magazín
Vaše investiční příležitosti
Víc než na termíňáku

Ranní zpravodaj: Americké akcie si v úterý připsaly zisky napříč všemi sektory

24.04.2024
S&P500akcieburzadow jonesnasdaqusa

Tržby Tesly poprvé za čtyři roky klesly

24.04.2024
EVakcieautoteslatržby

Výsledky Boeingu překonaly očekávání

24.04.2024
akcieboeingtržbyusa

Ranní zpravodaj: Americké akcie se v pondělí odrazily ode dna

23.04.2024
S&P500akcieburzadow jonesnasdaqusa

Facebook zkušebně umožní hlasové hovory přímo ve své hlavní aplikaci

24.08.2021

Americká internetová společnost Facebook některým uživatelům své stejnojmenné sociální sítě zkušebně...

Americká internetová společnost Facebook některým uživatelům své stejnojmenné sociální sítě zkušebně umožní hlasové hovory a videohovory přímo ve své hlavní aplikaci. Informovala o tom dnes agentura Reuters. Uživatelé tak nebudou muset otevírat samostatnou komunikační aplikaci Messenger, kterou firma před lety od své hlavní aplikace oddělila.

Facebook se teď snaží propojovat komunikaci mezi svými aplikacemi. Loni v září firma propojila svou komunikační službu Messenger s aplikací pro sdílení fotografií Instagram. Uživatelé těchto dvou aplikací si tak mohou vzájemně posílat zprávy a hovořit spolu, i když mají nainstalovanou pouze jednu z nich. Časem hodlá Facebook do této kombinace zapojit rovněž komunikační aplikaci WhatsApp, poznamenal Reuters.


Facebook nicméně upozornil, že k využití všech funkcí pro zasílání textových zpráv, hlasové hovory a videohovory by lidé měli dál používat aplikaci Messenger.


Zdroj: ČTK




"Velké technologické společnosti byly nejsilnějšími globálními hráči už před koronavirovou krizí. Pandemie jejich dominanci ještě posílila, protože urychlila přechod z reálného do virtuálního světa."

Štěpán Křeček, hlavní ekonom BHS

Investiční příležitosti

Jestli jste již načerpali dost informací, přišel čas zamyslet se, jak je využít. Pokud máte chuť zapojit se do světa investic, stačí si vybrat svou příležitost.

top