investice.cz /magazín
Vaše investiční příležitosti
Víc než na termíňáku

Apple vyjednává o zabudování umělé inteligence od Gemini do iPhonu

18.03.2024
AIappletechnologie

Zájem o akcie Redditu před vstupem na burzu pětkrát převyšuje nabídku

18.03.2024
akcieburzainvesticeipo

Ranní zpravodaj: Americké akcie ve čtvrtek klesly po zveřejnění dalšího údaje o inflaci

15.03.2024
S&P500akcieburzadow jonesnasdaqusa

McDonald's v mnoha zemích světa zasáhl výpadek počítačového systému

15.03.2024
mcdonaldssvět

BHS Private Equity Fund dosáhl čistého výnosu 23,11 procenta

17.06.2021

BHS Private Equity Fund se zaměřuje na investice do malých a středních podniků v České republice a...

BHS Private Equity Fund se zaměřuje na investice do malých a středních podniků v České republice a na Slovensku. Navzdory komplikacím spojeným s pandemií koronaviru a četným vládním omezením se Fondu v roce 2020 nebývale dařilo. Investorům vytvořil rekordní čistý výnos ve výši 23,11 procenta.

Společnosti v portfoliu Fondu osvědčily svou vysokou kvalitu a byly schopny realizovat svůj růstový potenciál. Navíc se prokázalo, že vytvořené portfolio společností vykazuje silnou odolnost vůči ekonomickým výkyvům. Dokonce můžeme říct, že některým společnostem ve Fondu krize částečně pomohla, či se jich téměř nedotkla. To prokazuje, že portfolio Fondu je optimálně diverzifikováno.

 

„BHS Private Equity Fund v loňském roce zhodnotil prostředky investorů nebývale vysokou měrou, a to díky profesionálnímu řízení jednotlivých společností, kdy se dařilo realizovat rozvojové projekty navzdory situaci spojené s pandemií koronaviru. Portfoliové společnosti jsou v dobré kondici a jsou připraveny na další expanzi,“ říká Luděk Palata, partner BHS Private Equity Fund.

 

Na dané téma si můžete poslechnout více v podcastu:



V následujících letech lze očekávat, že výkonnost Fondu bude dále narůstat díky zvyšující se hodnotě portfoliových společností, splácení akvizičních úvěrů a novým akvizicím. Tím BHS Private Equity Fund nabízí skvělou příležitost všem investorům, kteří chtějí dosahovat vysoce nadstandardních výnosů, a přitom podporovat malé a střední podniky v České republice a na Slovensku.

 

„Fondové společnosti vidí obrovské příležitosti v nových trendech. Zvláště v oblastech recyklace, elektroinstalace a úspor nákladů dokážou nabídnout skvělá řešení, po kterých bude narůstat poptávka u nás i ve světě,“ říká Bohumil Pavlica z oddělení Alternative Investments & Corporate Finance společnosti BH Securities, a.s.

 

Generálním partnerem Fondu je Versute Investments, s.r.o. BHS Private Equity Fund je podfondem BHS Fund II. – Private Equity, investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. Na české poměry se jedná o unikátní Fond, který zpřístupňuje lukrativní třídu aktiv Private Equity širší veřejnosti, protože minimální investice začíná již na úrovni jednoho milionu korun. Navíc na rozdíl od podobných fondů má BHS Private Equity Fund otevřenou strukturu, takže investoři z Fondu mohou v případě potřeby vystupovat a nemusí čekat na uplynutí investičního horizontu.


Investujte do rostoucích firem s BHS Private Equity fondem.

Dejte nám na sebe spojení, ozveme se zpět.

Formulář odeslán!

Děkujeme za vyplnění kontaktního formuláře!


Investiční příležitosti

Jestli jste již načerpali dost informací, přišel čas zamyslet se, jak je využít. Pokud máte chuť zapojit se do světa investic, stačí si vybrat svou příležitost.

top