investice.cz /Asset management
Vaše investiční příležitosti

Vy se rozhodněte, my se postaráme.

Na odbornou práci je nejlepší mít experty. Klienti firmy BHS tak využívají profesionály, kteří investují podle předem ujednaných strategií.

Transparentně, zkušeně a s jasnými výsledky.

Asset management

Tým odborníků ve službách vašeho portfolia.

Asset management je způsob jak můžete investovat své peníze na nejvyšší expertní úrovni a přesně podle vašich potřeb. Bez nutnosti aktivně řídit své portfolio nebo nonstop sledovat zprávy z burzy i bez dlouhých let studia. To vše za své klienty dělá BHS. Stačí si vybrat jednu z investičních strategií a pak už jen sčítat zisky.

Profesionální správa aktiv

O portfolia investorů pečuje tým odborníků, který s majetkem aktivně hospodaří podle předem zvolené strategie. Sám investor tak ví, že o jeho peníze je dobře postaráno a ušetří si čas i starosti. BHS má se správou  portfolií bohaté zkušenosti a dlouhodobě prokazatelné výsledky již od roku 1994.

Transparentnost a flexibilita

Investoři jsou po celou dobu přímými vlastníky svých aktiv. Snadno tak mohou své investice odprodat, během několika týdnů své peníze vybrat a využít je k jiným účelům. Investoři si také drží přehled. Kdykoli mohou online zkontrolovat hodnotu své investice v rámci zvolené strategie.

Chytré investování šetří čas

Investoři, kteří svěřili svůj investiční majetek do rukou profesionálů, si užívají osobní přístup a ušetřený čas využívají pro sebe. Strategii a skladbu portfolia BHS každému chytře nastavuje na základě investičního profilu, zkušeností s investováním, investičního horizontu i očekávaného výnosu, s přihlédnutím k odpovídajícím investičním rizikům.

Úspěchy strategie CZK Dynamické portfolio
Uvedené údaje jsou založeny na čisté výkonnosti (po odečtení vlivu provizí, odměn a dalších poplatků).

Investiční horizont 3-5 let 20 let zkušeností 9,51% p.a. průměrný výnos 18:2 poměr ztrát a zisků Nejvyšší roční zhodnocení 39,67% 370,4% kumulativní zhodnocení investice

Jaká strategie je pro vás ta pravá?

Každý investor má jiné plány, potřeby a očekávání. Proto je i v rámci profesionální správy majetku na prvním místě volba vhodné strategie. Chcete se ujistit, že jste vybrali správně? Stačí nám napsat a vše v klidu projdete s naším odborníkem.

Bezplatná konzultace

CZK DYNAMICKÉ PORTFOLIO

Dlouhodobě úspěšná a oblíbená strategie, korunní klenot Asset Managementu od BHS.

Soustředí se především na české a částečně zahraniční dividendové tituly, dluhopisy a akcie. Díky investici v korunách tak snižuje měnové riziko. Investuje výhradně do cenných papírů společností, které mají dobré hospodaření a stabilní postavení na trhu. Naopak se vyhýbá investicím do vysoce rizikových investičních instrumentů a nepřistupuje k algoritmickému obchodování.“

Díky svému přístupu a zaměření na ty nejúspěšnější hráče v tuzemské i zahraniční ekonomice přináší tato strategie investorům dlouhodobé zisky.

  • Kontinuita od roku 2004
  • Průměrné roční zhodnocení přes 9%
  • Doporučený investiční horizont je 3-5 let
  • Minimální částka je 500.000 Kč
* Uvedené údaje jsou založeny na čisté výkonnosti (po odečtení vlivu provizí, odměn a dalších poplatků).

CZK ÚROKOVÉ PORTFOLIO

Pokladniční poukázky slouží jako způsob financování státní pokladny.

Stát je vydává, aby si krátkodobě vypůjčil finance, které brzy připlynou zpět do rozpočtu. Je to tedy cenný papír na úrovni krátkodobého státního dluhopisu. V době zvýšené inflace jeho výnos roste, stává se z něj také velmi zajímavé aktivum a je spolu s klasickými státními dluhopisy podkladem této strategie. Ta je navíc spojena s poplatky v pevně stanovené výši a dokáže tak v zhodnocení překonávat spořicí účty i terminované vklady. Minimální vstupní investice je na úrovni 100 tisíc Kč, peníze lze mít zpět do 60 dnů a výnos z SPP nepodléhá srážkové dani. Stabilní růst díky Asset management od BHS.

Úroková strategie tak umožňuje dosahovat atraktivního zhodnocení v porovnání s termínovanými a spořicími účty.

  • Cílené zhodnocení 5,25 % p.a.
  • Poplatek pouze 0,3 % p.a.
  • Srážková daň z výnosu SPP 0 %
  • Doporučený investiční horizont 1 rok
  • Minimální investice 100.000 Kč
* Uvedené údaje jsou založeny na čisté výkonnosti (po odečtení vlivu provizí, odměn a dalších poplatků).

GLOBÁLNÍ DYNAMICKÉ PORTFOLIO

Investiční strategie s prvky ESG vychází z přesvědčení, že investovat do odpovědných firem se vyplácí dvakrát.

Investorům přináší zajímavé zhodnocení a všem pak lepší podnikatelské i životní prostředí. Výběr takových společností usnadňuje instituce MSCI, která poskytuje přísné hodnocení z hlediska ekologie, společenského chování i férového řízení. Tato strategie proto investuje do cenných papírů firem s vysokým CSG ratingem, které prokazují obecně vyšší profitabilitu. Využijte náš Asset management na maximum.

Cenné papíry těchto firem jsou tak připraveny na budoucnost a mají vysoký potenciál výnosů pro své investory.

  • Minimální MSCI rating 71+
  • Minimální investice 300.000 Kč
  • Doporučený investiční horizont je 5 let
* Uvedené údaje jsou založeny na čisté výkonnosti (po odečtení vlivu provizí, odměn a dalších poplatků).

Kamil Bednář

portfolio manažer BHS

Kamil Bednář se pohybuje na finančních trzích již od roku 2001 a v BHS působí od roku 2006. Prošel si prací makléře v rámci front office, kde získal dobrý přehled o trhu a reálných potřebách investorů. Díky tomu se v rámci firmy posunul právě do oblasti Asset managementu, ve které se postupně vypracoval na portfolio manažera. V této pozici působí dodnes a jeho dlouhodobě vynikající výsledky jsou velkým přínosem pro celou firmu BHS a především její klienty. Kamil Bednář se ve své profesi zaměřuje na české i zahraniční trhy, ale do jeho expertízy i osobního zájmu patří celá oblast kapitálových trhů a obchodování s akciemi.

Portfolio manažer Kamil Bendář

Využijte příležitosti

Svěřte své finance do správy odborníků a užijte si více klidu i volného času. Zanechte zde kontakt a vybereme společně nejvhodnější strategii pro vaše přání a potřeby.

Kontaktní údaje

Pozn: Nejedná se o poskytování investičních služeb, protože fyzické zlato není investičním nástrojem ve smyslu § 3 zákona o podnikání na kapitálovém trhu, a proto tato činnost obchodníka s cennými papíry nepodléhá dohledu ČNB.

Máme pro vás více investičních příležitostí

Fondy

Alternativní investice
do netradičních skupin aktivit

Zlato

Dlouhodobý uchovatel
hodnoty

Asset management

Komplexní servis v oblasti
osobních financí

top